90 χρόνια Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη

90 χρόνια παρουσίας στην επιχειρηματική ζωή της Ελλάδος συμπλήρωσε το 2012 o Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη. 90 χρόνια παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και προϊόντων στο χώρο της αυτοκίνησης, αφού από την πρώτη κιόλας ημέρα της δραστηριοποίησης του είχε ως βασικό του αντικείμενο την κάλυψη των αυτοκινητιστικών αναγκών των Ελλήνων.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη κ. Δημήτριος Ι. Σαρακάκης με αφορμή τη συμπλήρωση των 90 χρόνων δήλωσε: «το 2012 είναι μία πολύ σημαντική χρονιά για τον Όμιλο μας καθώς γιορτάζουμε 90 χρόνια παρουσίας στο χώρο της αυτοκίνησης

στην Ελλάδα. Το γεγονός αυτό ενώ μας δίνει πολύ μεγάλη χαρά και αισιοδοξία, ταυτόχρονα μεγαλώνει τις ευθύνες που έχουμε απέναντι στους πελάτες, τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες της επιχείρησης μας.»

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 90 χρόνων η Διοίκηση και το προσωπικό των εταιρειών του Ομίλου συνεργάστηκαν για να διατυπώσουν το Όραμα που θα χαράξει την πορεία του Ομίλου στο μέλλον, το οποίο και αποτυπώνεται ως εξής:

Να αποτελούμε την πρώτη επιλογή των πελατών μας προσφέροντας τη «Ξεχωριστή Εμπειρία» σε προϊόντα και υπηρεσίες με δημιουργικότητα και καινοτομία, εξασφαλίζοντας την υγιή ανάπτυξη και κερδοφορία του Ομίλου μας, λειτουργώντας σε περιβάλλον που εμπνέει και για το οποίο είμαστε υπερήφανοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα