BMW Zagato Roadster

Η BMW παρουσίασε σήμερα στο Concours d’Elegance του Pebble Beach το BMW Zagato Roadster, την ανοικτή έκδοση του Zagato concept που είχε παρουσιάσει στο Concorso d’Eleganza Villa d’Este τον περασμένο Μάιο. Τo πρωτότυπο βασίζεται πάνω σε μια Z4 και έχει δημιουργηθεί κάτω από το πλαίσιο “Vmax concept” με το οποίο, θέλουν να βελτιώσουν την αεροδυναμική των αυτοκινήτων δρόμου, ώστε να αυτά να πιάνουν μεγαλύτερη ταχύτητα.

Το

σώμα του είναι χειροποίητο κατασκευασμένο από αλουμίνιο και carbon. Είναι βαμμένο σε ένα ασημί χρώμα, διαθέτει ένα μακρύ καπό και φουσκωμένα φτερά. Το πίσω μέρος διαθέτει ένα διάφανο κομμάτι, διαχύτη, διπλές απολήξεις των εξατμίσεων και φορά ζάντες 19″ Στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι περιορισμένες και εντοπίζονται στις δίχρωμες δερμάτινες επενδύσεις αι το κεντημένο λογότυπο στα προσκέφαλα.

Τι κινητήρα και τι επιδόσεις έχει, δεν ανακοίνωσε η BMW εκτός ότι φορά “‘έναν υψηλής απόδοσης κινητήρα” ο οποίος συνδυάζεται με έναν 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Εκτός από το πρωτότυπο, η BMW ανακοίνωσε έχει πάει την ανανεωμένη Σειρά 7, την Alpina B7, την 6-Series Gran Coupe καθώς και τρία ιστορικά, τα BMW 3.5 CSL του 1975, BMW M1 Procar και BMW-March GTP του 1986, τα οποία θα ανταγωνιστούν με υπόλοιπα ιστορικά αυτοκίνητο στο Monterey Motorsports Reunion.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα