Chevrolet Code 130R και Tru 140S Concepts [w/videos]

20:59 9/1/2012 - Πηγή: AutoBlog

Η Chevrolet τελικά δεν παρουσίασε την νέα Chevelle στο Detroit, αλλά δύο εντελώς νέα πρωτότυπα, τα Code 130R και Tru 140S τα οποία απευθύνονται σε ένα νεανικό κοινό, μικρότερο των 30 ετών, γνωστό ως και ως “Millennials”. Στην ουσία απευθύνεται σε 80 εκατ. Αμερικάνους καταναλωτές οι οποίοι αποτελούν το 40% της σημερινής αγοράς αυτοκινήτου

στην Αμερική με αγοραστική δύναμη που ξεπερνά το 1 τρις δολάρια.

Οι Millenials, μετά από έρευνα που έκανε η Chevrolet, θέλουν τα εξής χαρακτηριστικά από τα αυτοκίνητα τους:

Να είναι ένα sedan μεσαίου μεγέθους με coupe σχεδίαση και να μπορεί να μεταφέρει με άνεση 4 επιβάτεςΤο εσωτερικό να έχει αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους αλλά και σύνδεση στο internet μέσω WiFi, head-up display αλλά και τα κινητά τους να είναι συμβατά με το Chevrolet MyLinkΜηχανικά θα ήθελαν να φορά έναν 1.400αρη Ecotec κινητήρα απόδοσης 150 ίππων με μέση κατανάλωση 5.9 λίτρα/100 χλμΚαι τέλος να κοστίζει λιγότερο από $20.000 (€15.700)

Το Code 130R είναι ένα πισωκίνητο 4-θέσιο coupe με επιθετική σχεδίαση θυμίζοντας κάτι από BMW 1-Series Coupe με το πίσω μέρος να είναι αρκετά όμοιο με αυτό της Camaro.

Το Tru 140S είναι ένα μπροστοκίνητο τρίπορτο τετραθέσιο coupe αυτοκίνητο το οποίο έχει κατασκευαστεί πάνω στην πλατφόρμα του Chevrolet Cruze και μηχανικά φορά έναν υβριδικό plug-in κινητήρα τεχνολογίας άμεσου ψεκασμού και σύστημα Start/Stop. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα