Επίσημο: Hyundai Veloster Turbo με 204 άλογα

17:04 9/1/2012 - Πηγή: AutoBlog

Οι Αμερικάνοι δεν παίζουν δίκαια και σπάνε το ένα εμπάργκο μετά το άλλο παρουσιάζοντας μια μέρα πριν, τα μοντέλα που θα παρουσιαστούν από σήμερα το απόγευμα στο Detroit. Ανάμεσα σε αυτά που ήδη διέρρευσαν, είναι και το πολυαναμενόμενο Hyundai Veloster Turbo.

Το Hyundai Veloster Turbo φορά τον νέο 1.6 T-GDI turbo κινητήρα άμεσου ψεκασμού με turbo τεχνολογίας twin-scroll

απόδοσης 204 ίππων με 265 Nm ροπής. Ο κινητήρας αυτός είναι μέρος του project, Blue Drive της Hyundai και έχει σχεδιαστεί ώστε να καταναλώσει λιγότερο καύσιμο στις χαμηλές στροφές μειώνοντας έτσι τις εκπομπές CO2. Συνδυάζεται είτε με ένα 6-τάχυτο μηχανικό είτε με ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, ζυγίζει 1.270 κιλά και έχει μέση κατανάλωση 7.2 λίτρα/100 χλμ. Το αυτοκίνητο θα μπορεί να σταθεί επάξια απέναντι από τον 2.0-λιτρο TFSI του VW Group ο οποίος έχει τοποθετηθεί σε πολλά μοντέλα του ομίλου όπως στο Golf GTI αλλά και στο Scirocco.

Στιλιστικά φορά νέο επιθετικό bodykit, νέους προβολείς ομίχλης, φουσκωμένα φτερά, επανασχεδιασμένο καπό, διπλές απολήξεις των εξατμίσεων τοποθετημένες στο κέντρο καθώς και νέες ζάντες αλουμινίου 18″. Το εμπάργκο λήγει τις επόμενες 3 ώρες και έτσι τότε θα προστεθούν περισσότερες φωτογραφίες. Μέχρι τότε δες αυτές τις 3.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα