Hamann Guardian Evo, μια Porsche Cayenne με 550 άλογα

03:59 6/3/2012 - Πηγή: AutoBlog

H Hamann πέρυσι παρουσίασε το Guardian στη Γενεύη και φέτος επιστρέφει με το Guardian Evo, μια βελτιωμένη πρόταση για την Porsche Cayenne Turbo. Διαθέτει νέο bodykit που περιλαμβάνει νέο προφυλακτήρα μπροστά με μεγάλες εισαγωγές αέρα, LED

φώτα ημέρας, προβολείς ομίχλης, carbon καπό, φουσκωμένα φτερά κατά 120mm μπροστά και 160mm πίσω. Πίσω έχει τοποθετηθεί νέος προφυλακτήρας με ενσωματωμένο διαχύτη και δύο τεράστιες απολήξεις εξατμίσεων διατομής 120mnm.

Μηχανικά χάρη την νέα εξάτμιση, στο ελεύθερο φίλτρο αέρα και στην επαναπρογραμματισμένη ECU o 4.8 λίτρων V8 twin-turbo κινητήρας αποδίδει 550 άλογα με 770 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει πλέον σε 4.6 δευτερόλεπτα με την τελική του ταχύτητα να αγγίζει τα 300 χλμ/ώρα.

Τον δύσκολο ρόλο του φρεναρίσματος έχουνε αναλάβει μεγάλη κεραμική δίσκοι με πολυπίστονες δαγκάνες ενώ πατά πάνω σε ζάντες 23″ με ελαστικά Dunlop Sport Maxx διαστάσεων 315/25. Φυσικά και έχουνε τοποθετηθεί νέες σκληρότερες αναρτήσεις που χαμηλώνουν την Cayenne κατά 35mm. Στο εσωτερικό έχει τοποθετηθεί νέο δερμάτινο σαλόνι ενώ ξεχωρίζουν το carbon τιμόνι και τα carbon διακοσμητικά στη κεντρική κονσόλα.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα