Hamilton: Ο Magnussen είναι πολύ γρήγορος

Ο Sergio Perez ήταν αυτός που πήρε τη θέση τού Lewis Hamilton στη McLaren και ποτέ δεν κατάφερε να καλύψει το κενό που άφησε ο Βρετανός. Η απόδοση του Μεξικανού δεν ήταν αυτή που περίμεναν οι περισσότερα, όντας αρκετά ασταθής, ενώ δεν έλειψαν και οι υπερβολικές κινήσεις μέσα στην πίστα, ακόμα και με τον team-mate του, Jenson Button. Έτσι, η βρετανική ομάδα αποφάσισε να μην ανανεώσει

το συμβόλαιό του, και στη θέση του έβαλε τον Kevin Magnussen, Πρωταθλητή στη Formula Renault 3.5 και φυσικά μέλος στο πρόγραμμα νέων οδηγών τής McLaren.

Αρκετοί αναμένεται να σχολιάσουν τη συγκεκριμένη κίνηση, κι ένας που το κάνει είναι ο Hamilton. Ο πρώην οδηγός τής McLaren μιλάει με πολύ καλά λόγια για τον 21χρονο, λέγοντας ότι είναι έξυπνος και πολύ γρήγορος.

Δε καλύπτει τα παπούτσια τού Jenson ή τα δικά μου, και, με αυτή την έννοια, έχει πολύ καιρό να προετοιμαστεί, και πολύ χρόνο για να οδηγήσει στον προσομοιωτή. Φαίνεται να είναι ένα πολύ έξυπνο παιδί. Είναι πάντα ευχάριστος όταν τον βλέπω, και είναι προφανώς πολύ γρήγορος. Τα πήγε εξαιρετικά στις άλλες κατηγορίες. Νομίζω ότι θα είναι πάρα πολύ γρήγορος.

Πριν ο Hamilton κάνει το ντεμπούτο του με τη McLaren, έκανε κάποιες δοκιμές, για να είναι καλύτερα προετοιμασμένος. Όμως, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής τού 2008 λέει πως το ίδιο θα συμβεί και με τον Δανό, παρόλο που οι δοκιμές είναι λιγότερες.

Είχα επικεντρωθεί στην εκπαίδευση, ήμουν έτοιμος, και νομίζω ότι και ο Kevin θα πρέπει να κάνει ακριβώς το ίδιο. Θα του δώσουν τις ίδιες ευκαιρίες για να μάθει για το set-up, το αυτοκίνητο και τον προσομοιωτή. Είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει κάποια μέρα. Χωρίς δοκιμές ή εξάσκηση στα ελαστικά, είναι πάρα πολύ απότομη καμπύλη εκμάθησης. Είμαι σίγουρος ότι έχει τρέξει όσο κι εμείς -και περισσότερο- στον προσομοιωτή.

[Πηγή: AutoSport]

Keywords
Τυχαία Θέματα