Horner: Ο Marko δεν μας είναι εμπόδιο

Ο αγωνιστικός σύμβουλος της Red Bull Racing, Helmut Marko, έχει ελάχιστους υποστηρικτές, διότι είναι γνωστό είναι ένας από τους ανθρώπους της Formula 1 που του αρέσει να προκαλεί, δίχως να τον ενδιαφέρει η άποψη του κόσμου για όσα λέει. Ο Αυστριακός είναι γνωστός φανατικός υποστηρικτής τού Sebastian Vettel, ενώ είναι και το δεξί χέρι τού ιδιοκτήτης

της ομάδας, Dietrich Mateschitz, αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για την ομάδα, όπως δηλώνει ο Πρόεδρος της, Christian Horner.

Έχω την πλήρη ευθύνη για τη λειτουργία της ομάδας, στην πίστα και το εργοστάσιο. Κάνω αναφορές κατευθείαν στον Dietrich, ο οποίος ήταν πάντα πολύ υποστηρικτικός. Πάντα θέτει υψηλά standards.

Ο Hemlut έχει άλλες ευθύνες, με το πρόγραμμα νέων οδηγών, αλλά δεν έχει καμία ευθύνη για το πώς λειτουργούμε σαν αγωνιστική ομάδα. Είναι ένας σύμβουλος του Dietrich και προφανώς είναι ένα έμπειρο χέρι. Ένα μέρος του ρόλου του είναι να διατηρήσει την ανεξαρτησία της Red Bull Racing, τώρα που η Red Bull είναι μια τόσο μεγάλη εταιρεία. Αυτό επιτρέπει σ’ εμένα να δουλεύω με την ελευθερία να διαχειρίζομαι την επιχείρηση και την ομάδα όπως βλέπω εγώ ότι πρέπει.

[Πηγή: AutoSport]

Keywords
Τυχαία Θέματα