Mercedes: Δεν υπάρχει απολύτως καμία διαμάχη μετά από τη Μαλαισία

Ο οδηγός που άξιζε να βρίσκεται στο βάθρο της Μαλαισίας δεν ήταν ο Lewis Hamilton, αλλά ο Nico Rosberg. Ο Γερμανός έκανε έναν πολύ καλό αγώνα, όντας πολύ γρήγορος, ωστόσο αναγκάστηκε να μείνει πίσω από τον Hamilton, ύστερα από εντολή που πήρε από τον Ross Brawn να μην προσπεράσει, παρόλο που ο Βρετανός πήγαινε πάρα πολύ αργά και το προσπέρασμα θα ήταν μια πολύ εύκολο να γίνει.

Η συμπεριφορά αυτή έδειξε πως υπάρχει ξεκάθαρο νούμερο

1 στη γερμανική ομάδα, αλλά ο Toto Wolff, Εκτελεστικός Διευθυντής και μέτοχος κατά 30%, λέει πως δεν υπάρχει καμία διαμάχη εντός της ομάδας για το συγκεκριμένο team order, ενώ δεν ξεχνά να επαινέσει τον Rosberg.

Σαν οδηγός αγώνων, βαθιά μέσα του δεν είναι χαρούμενος γι’ αυτό. Όλοι μεγαλώνουμε και όλοι μεγαλώνουν. Είναι επαγγελματίες οδηγοί αγώνων και καταλαβαίνουν ότι, μερικές φορές, μπορεί να υπάρξει κάποια διαμάχη σε μια σοβαρή κατάσταση.

Προφανώς, σαν οδηγός αγώνων, δεν είναι ικανοποιημένος, γιατί θα μπορούσες να πας πιο γρήγορα, αλλά θα πρέπει να σκεφτείς ότι σχετίζεται και με την ομάδα, και από πού ήρθε η ομάδα. Φανταστείτε τις δύο Red Bulls να χτυπούσαν: μοιάζεις σαν ηλίθιος και μοιάζει μια ηλίθιο. Έτσι, ακολουθείς μια συντηρητική προσέγγιση. Λόγω του πού βρισκόμασταν πέρυσι, ήταν μια καλή απόφαση.

Ο Wolff τονίζει, επίσης, πως ο Brawn, μετά από τον αγώνα, μίλησε με τους οδηγούς, και όλα είναι μια χαρά τώρα.

Έχουμε διευθετήσει το θέμα μετά από τον αγώνα: ο Ross έκατσε με τους οδηγούς και δεν υπάρχει ζήτημα, πια. Πραγματικά, είμαι χαρούμενος που δεν έχουμε αυτό το πρόβλημα· που έχουμε δύο team-mates που έχουν καλή σχέση· που έχουμε έναν οδηγό σαν τον Nico που υπάκουσε στην εντολή, παρόλο που δεν ήταν ικανοποιημένος μ’ αυτό. Δεν υπάρχει καμία διαμάχη στην ομάδα.

[Πηγή: AutoSport]

Keywords
Τυχαία Θέματα