Perez: Κορυφαία ομάδα και πρωτάθλημα σε 2-3 χρόνια

00:54 1/4/2012 - Πηγή: AutoBlog

Υπάρχει κανένας που να πιστεύει ότι στο μέλλον, ο Sergio Perez δε θα έχει ευκαιρίες, για να γίνει Παγκόσμιος Πρωταθλητής; Δε νομίζω, συνεπώς γιατί να μην το πιστεύει και ο ίδιος; Ο 22χρονος γνωρίζει τις δυνατότητές του, καθώς και ότι αν συνεχίσει τις εμφανίσεις της Μαλαισίας, δε θα υπάρχει ομάδα που να μην τον θέλει μέσα στο μονοθέσιό της. Σύμφωνα με τον Μεξικανό, στόχο είναι κάποια κορυφαία ομάδα, προκειμένου να μπορέσει να γράψει τ’ όνομά του δίπλα στα πιο ένδοξα ονόματα του αθλήματος.

Στο μέλλον, στόχος μου είναι η μετάβαση σε κάποια μεγάλη ομάδα

και να παλεύω για νίκες. Το σημαντικότερο είναι να έχω ένα αυτοκίνητο που να μου δίνει την ευκαιρία να κερδίσω αγώνες. Πιστεύω ότι σε 2 ή 3 χρόνια, θα πρέπει να αγωνίζομαι για το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Αν και είναι υπερβολικό να συγκρίνουμε έναν οδηγό με τον Ayrton Senna da Silva, κάποιοι, μετά από την εμφάνιση του μικρού στον προηγούμενο αγώνα, άρχισαν να συγκρίνουν τον οδηγό της Sauber με τον τεράστιο Senna. Ο Sergio, όμως, δεν το δέχεται αυτό, διότι γνωρίζει ότι είναι εξαιρετικά νωρίς για κάτι τέτοιο.

Το να με συγκρίνουν με κάποιον σαν τον Senna, με κάνει περήφανο, αλλά έχω να κάνω πολλά ακόμα στην καριέρα μου, για να λαμβάνω τέτοιου είδους επαίνους.

Είναι στο χέρι του Perez να πραγματοποιήσει τους παραπάνω στόχους και επιθυμίες. Είναι ένας οδηγός που έχει λαμπρό μέλλον, αρκεί, βέβαια, να συνεχίσει να μας εντυπωσιάζει. Προσωπικά, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι όσα λέει, δε θα μείνουν απλά λόγια…
Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα