Raikkonen: Πολύ ανταγωνιστικοί στη Βαρκελώνη

21:03 4/5/2012 - Πηγή: AutoBlog

Ο Kimi Raikkonen κατόρθωσε ν’ ανέβει στο βάθρο μόλις στον 4ο αγώνα μετά από την επιστροφή του στη Formula 1, καθώς η Lotus είχε εξαιρετικό αγωνιστικό ρυθμό στο Μπαχρέιν. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007 θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη, κάτι που, όμως, δεν επέτρεψε ο Sebastian Vettel.

Τώρα, ο Φινλανδός πιστεύει ότι η E20 θα είναι ξανά πολύ γρήγορη στη Βαρκελώνη, ελπίζοντας ότι θ’ ανέβει ξανά στο βάθρο, και γιατί όχι να πάρει και τη νίκη.

Έχω κάνει πολλές δοκιμές εδώ. Είναι μια πίστα με προκλήσεις, διασκεδαστική μ’ ένα καλό αυτοκίνητο, αλλά όχι καλή μ’ ένα κακό μονοθέσιο. Συνήθως, όταν ένα μονοθέσιο είναι καλό στη Βαρκελώνη, είναι παντού καλό. Είχαμε ένα καλό μονοθέσιο στο δεύτερο τεστ του χειμώνα κι έχει βελτιωθεί από τότε, κι εγώ αισθάνομαι πιο άνετα μέσα σ’ αυτό.

Περιμένω τη Lotus πολύ ανταγωνιστική στη Βαρκελώνη. Θα είναι πάρα πολύ κοντά με τις κορυφαίες ομάδες. Αυτή είναι η μόνη πίστα που οι ομάδες έχουν δοκιμάσει τα νέα τους αυτοκίνητα, και το set-up είναι κρίσιμες, όπως και οι αλλαγές στην πίστα, με τον άνεμο και τη θερμοκρασία. Όλες οι ομάδες έχουν αναβαθμίσεις για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα, κάτι που είναι ενδιαφέρον και κάνει πιο “κλειστή” την κορυφή.

Έχω κερδίσει δύο φορές εδώ, και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απ’ το να κερδίζεις σε κάθε Grand Prix. Αυτές οι δύο νίκες είναι και οι μοναδικές φορές που έχω ανέβει στο βάθρο.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα