“Sic, για πάντα μαζί μας”, H Ferrari τιμά τη μνήμη του Marco Simoncelli

23 Οκτωβρίου 2011. Μαύρη ημέρα για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, αφού ο Marco Simoncelli, ο “Αφάνας” άφησε την τελευταία του πνοή στην πίστα της Sepang μετά από ατύχημα που είχε με τους Colin Edwards και Valentino Rossi.

Η F1 βρίσκεται στη Μαλαισία και οι Fernando Alonso, Felipe Massa, Matteo Orsi, Edoardo Bendinelli, Massimo Rivola, Massimo Balocchi και Roberta Valloros και όλη η Ferrari, θέλοντας να τιμήσουν τη μνήμη

του Ιταλού αναβάτη βρέθηκαν στη στροφή 11 της πίστας της Sepang και στο pit board της έγραψαν το μήνυμα “Sic, always with us” – “Sic, για πάντα μαζί μας”.

Ο Fernando Alonso δήλωσε:

Από δω και πέρα, η επίσκεψή μας εδώ, δεν θα είναι ποτέ η ίδια ξανά καθώς πάντα θα ξυπνά η ανάμνηση του Marco. Νομίζω ότι η οικογένεια της Ferrari και όλοι οι Ιταλοί που αγαπούν το σπορ και τη μοτοσυκλέτα θα τον θυμούνται πάντα. Ο θάνατός του ήταν κάτι που κανείς δεν περίμενε. Θα τον θυμόμαστε πάντα και για μας θα είναι πάντα ένας ήρωας”.

Από την μεριά του ο Felipe Massa συμπλήρωσε:

Θέλαμε να επισκεφθούμε τη στροφή 11 για να αποδώσουμε φόρο τιμής στη μνήμη του Marco. Νομίζω ότι ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε γι’ αυτόν, την οικογένειά του και όλους τους θαυμαστές του.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα