Smart fortwo edition iceshine

Η Smart ανακοίνωσε ακόμη την ειδική έκδοση “edition iceshine” του ανανεωμένου Fortwo η οποία θα είναι διαθέσιμη τόσο στην Coupe όσο και στη cabrio έκδοση. Θα είναι διαθέσιμο από τον Οκτώβριο του 2012 και θα είναι διαθέσιμη σε δύο χρώματα, λευκό ή γαλάζιο. Φοράνε 3άκτινες ζάντες διαστάσεων 15″ με ελαστικά διαστάσεων 175/55 μπροστά και 195/50 πίσω, χρωματιστά καλύμματα καθρεπτών, LED φώτα ημέρας και ειδικά σηματάκια.

Στο εσωτερικό υπάρχουν δερμάτινα/υφασμάτινα καθίσματα,

3-άκτινο σπορ τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων με λευκές ραφές. Τα δαχτυλίδια γύρω από τον πίνακα οργάνων είναι σε λευκό χρώμα ενώ υπάρχει ένα ηχοσύστημα με σύνδεση USB, AUX και δυνατότητα αναπαραγωγής MP3. Στον στάνταρ εξοπλισμό υπάρχει ηλεκτρικό τιμόνι, θερμαινόμενα καθίσματα, ντουλαπάκι με κλειδαριά, έξυπνο σύστημα ήχου με 5 ηχεία ενώ στον επιπλέον εξοπλισμό υπάρχει το Smart σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, σπορ δερμάτινο τιμόνι της Brabus, σπορ επιλογέας και καλώδιο σύνδεσης iPhone/iPod.

Μόλις 1.800 αυτοκίνητα θα βγούνε στη παραγωγή με την coupe έκδοση με τα 71 άλογα να ξεκινά από τις 14.490 ευρώ στη Γερμανία και από τα 15.060 ευρώ στην έκδοση με τα 84 άλογα, ενώ οι αντίστοιχες cabrio εκδόσεις ξεκινούν από τις 17.580 ευρώ και 18.150 ευρώ.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα