Spy Photo: To SUV της Jaguar – Νέα παγκόσμια καμπάνια [w/video]

15:08 1/3/2012 - Πηγή: AutoBlog

Η Jaguar είναι γνωστό ότι ετοιμάζει και αυτή SUV και η πρώτη spy φωτογραφία του κυκλοφόρησε από το Βρετανικό Cars UΚ. To SUV τους αναμένεται να παρουσιαστεί το 2015 και θα το χαρακτηρίζει η ευκινησία του αλλά και η ελαφριά κατασκευή του. Θα διαθέτει αλουμινένιο σώμα το οποίο θα ζυγίζει 200 με 300 κιλά λιγότερα από όσο θα ζύγιζε εάν είχε επιλεγεί η λύση

του χάλυβα.  Παλαιότερα, είχε κυκλοφορήσει ότι και το σασί θα είναι από αλουμίνιο και έτσι η Jaguar θα προσφέρει ίσως τα ελαφρύτερα crossovers στην αγορά.

Μηχανικά θα υπάρχει μια μεγάλη γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου. Πιθανότατα θα φορά τον νέο 2.0-λιτρο turbo του Range Rover Evoque απόδοσης 240 ίππων αλλά και έναν νέο V6 3.7-λίτρων. Από πλευράς πετρελαιοκινητήρων θα είναι διαθέσιμος ο τετρακύλινδρος 2.2-λίτρων απόδοσης 190 ίππων καθώς επίσης και ο 3.0-λιτρος V6 σε δύο εκδόσεις 240 και 275 ίππων. Ανεξαρτήτως κινητήρα, το SUV θα είναι αποκλειστικά τετρακίνητο και θα συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Επίσης η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία, ανακοίνωσε την νέα παγκόσμια στρατηγική και διαφημιστική καμπάνια της. Την ονόμασε “Alive” και η καμπάνια προσπαθεί να αυξήσει την φήμη του σήματος αλλά και το όνομα της Jaguar.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα