Spy Photos: Hyundai Genesis χωρίς καμουφλάζ

Αυτό είναι το νέο Hyundai Genesis, αφού πιάστηκε από τους φωτογράφους χωρίς το παραμικρό καμουφλάζ στο Nürburgring. Το νέο Genesis θα είναι το πρώτο μοντέλο της Κορεατικής μάρκας το οποίο διαθέτει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της, Fluidic Sculpture 2.0, με κύριο γνώρισμα της την εξάγωνη γρίλια και την πιο μοντέρνα εμφάνιση.

Το μοντέλο των φωτογραφιών έχει τα διακριτικά G380 HTRAC, αποκαλύπτοντας πως πρόκειται για την τετρακίτη έκδοσή του.

Το μοντέλο θα παρουσιαστεί επίσημα τον ερχόμενο Γενάρη στην έκθεση του Detroit και όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες διαθέτει LED φωτιστικά σώματα, LED προβολείς ομίχλης και αρκετά χρωμιομένα διακοσμητικά. Δανείζεται πάρα πολλά στοιχεία από το HCD-14 Genesis Concept και θα πωλείται και στην Ευρώπη.

H Hyundai αναφέρει πως το νέο Genesis είναι ασφαλέστερο από τον προκάτοχό του, έχει βελτιωμένη δομή και καλύτερη ακαμψία, προσφέροντας του τόσο καλύτερη οδική συμπεριφορά όσο και καλύτερη προστασία σε περίπτωση σύγκρουσης. Μεταξύ των συστημάτων ασφαλείας που διαθέτει είναι οι pre-safe ζώνες με σύστημα αυτόματης ενεργοποίησης.

Θα είναι διαθέσιμο και με το νέο σύστημα τετρακίνησης Hyundai Traction (HTRAC). Το σύστημα της Κορεατικής εταιρίας ελέγχει ηλεκτρονικά την ροπή ανάμεσα στους δύο άξονες, αναλόγως με τις οδηγικές και οδικές συνθήκες. Το HTRAC επιτρέπει στον οδηγό να επιλέξει ανάμεσα σε αρκετά προγράμματα λειτουργίας και έχει δοκιμαστεί ενδελεχώς τόσο στο Nürburgring και σε χειμερινές συνθήκες στην Ευρώπη, όσο και στη F1 πίστα Yeongam της Νοτίου Κορέας.

Επίσης διαθέτει ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση (Advanced Traction Cornering Control) καθώς και την ηλεκτρουδραυλική κρεμαργιέρα R-MDPS (Rack-mounted Motor Driven Electric Power) με μεταβλητό λόγο υποπολλαπλασιασμού, η οποία παρέχει σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες και άμεση απόκριση στις χαμηλές και μεσαίες ταχύτητες.

θα βγει στην αγορά μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του έτους και στο εσωτερικό του θα υπάρχει μια μεγάλη οθόνη στο κέντρο του ταμπλό, το οποίο δανείζεται αρκετά στοιχεία από το νέο Equus, ενώ φορά και το νέο 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο που ετοιμάζουν οι Κορεάτες.

Μηχανικά θα εξοπλίζεται με τον V6 3,8-λίτρων κινητήρα απόδοσης 394 ίππων και τον 5,0-λιτρο V8 απόδοσης 429 ίππων με 509 Nm ροπής. Και οι δύο συνδυάζονται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο το οποίο θα στέλνει τη κίνηση και στο ολοκαίνουργιο σύστημα τετρακίνησης το οποίο θα βρίσκεται στον πρόσθετο εξοπλισμό.


Keywords
Τυχαία Θέματα