Αυτό είναι το νέο Opel Corsa OPC [w/video]

15:02 3/2/2015 - Πηγή: AutoBlog

Αυτές είναι οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου Opel Corsa OPC που διέρρευσαν στο internet πριν την επίσημη παρουσίαση του μικρού γερμανικού hothatch τις επόμενες μέρες (μπορεί και ώρες).

Το αυτοκίνητο θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο, και είναι το ίδιο με αυτό που είχες δει αποκλειστικά από το Autoblog.gr αρκετούς μήνες πριν. Μηχανικά δεν έγινε τίποτα ακόμα γνωστό, αλλά θα έχει περισσότερη ιπποδύναμη, καθώς σύμφωνα με ένα εσωτερικό έγγραφο

της Opel που διέρρευσε το Νοέμβριο, ο νέος 1.600αρη SIDI turbo κινητήρα θα έχει απόδοση 210 ίππους και ροπή κοντά στα 300 Nm. Θα συνδυάζεται με ένα μηχανικό εξατάχυτο κιβώτιο με το αυτοκίνητο να τοποθετείται απέναντι από τα Ford Fiesta ST, Renault Clio RS, VW Polo GTΙ και τα υπόλοιπα γρήγορα μικρά. Θα επιταχύνει σε λιγότερα από 6,8 δευτ., ενώ η τελική του ταχύτητα θα φτάνει τα 230 χλμ/ώρα.

Η επόμενη γενιά του Corsa OPC φορά νέο bodykit αποτελούμενο από νέο μπροστά προφυλακτήρα με μεγάλη εισαγωγή αέρα, ενώ στο κέντρο του δεσπόζει το ευμεγέθης σήμα της Opel. Πιο πάνω θα έχει μια σχισμή, η οποία προφανώς συνδέεται με την εισαγωγή αέρα του κινητήρα για καλύτερη και πλουσιότερη ροή.

Στο πίσω μέρος διακρίνεται μια αεροτομή, σπορ προφυλακτήρας με διαχύτη και διπλές απολήξεις εξατμίσεων, ενώ πιστεύεται ότι στον προαιρετικό εξοπλισμό θα είναι διαθέσιμο ένα διαφρορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα