Μπορώ να γίνω ακόμα καλύτερος, τονίζει ο Vettel

Ο Sebastian Vettel είναι ο νεότερος τρις Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην ιστορία και ο μοναδικός που κατάφερε να πάρει συνεχόμενα τους τρεις πρώτους τίτλους, αλλά ο Γερμανός δηλώνει ότι ακόμα δεν έχουμε δει τον καλύτερό του εαυτό, καθώς ισχυρίζεται ότι μπορεί να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την απόδοσή του, κάτι που μπορεί να κάνει και η Red Bull Racing.

Όσον αφορά τ’ αποτελέσματα, ήταν τέλειο που κερδίσαμε τα πρωταθλήματα

οδηγών και κατασκευαστών, αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν ακόμα κάποιοι τομείς που μπορούμε να βελτιωθούμε. Αυτή είναι η φιλοσοφία και το πνεύμα που έχουμε όλοι στην ομάδα. Μπορούμε να κάνουμε πάντα κάτι καλύτερο.

Προς το παρόν, οι τίτλοι δεν αντανακλούν τι έ΄χει γίνει τα τελευταία τρία χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος κι εξαιρετικά υπερήφανος για όσα έχουμε πετύχει. Αν το θέσεις σαν προοπτική, ακούγεται ακόμα πιο τρελό, αν κοιτάξεις αυτούς που έχουν πετύχει το ίδιο στο παρελθόν. Είναι καλύτερα να μην το έχουμε σαν προοπτική, αλλά να συνεχίσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σ’ αυτό που κάνουμε.

Το διασκεδάζουμε, είμαστε πολύ παθιασμένοι, και αυτό είναι που κάνει τη διαφορά. Το κάναμε με τον δικό μας τρόπο, κι αυτό είναι που έκανε τη φετινή χρονιά πολύ ιδιαίτερη.

Keywords
Τυχαία Θέματα