Έκθεση Γενεύης 2012: McLaren MP4-12C Terso by FAB Design

23:32 5/3/2012 - Πηγή: AutoBlog


Από ότι φαίνεται η McLaren MP4-12C είναι το καινούριο hot thing στους κύκλους των βελτιωτών…Αυτή τη φορά, από το σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης έχουμε την FAB Design McLaren MP4-12C Terso.

Εξωτερικά οι αλλαγές είναι πολλές και εμφανείς. Νέος εμπρός προφυλακτήρας με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, πλαϊνά skirts, επανασχεδιασμένες πλαϊνές εισαγωγές αέρα και νέος πίσω προφυλακτήρας με ενσωματωμένο διαχύτη. Επίσης προστέθηκε νέα

μεγάλη πίσω αεροτομή η οποία όμως δεν αντικαθιστά την εργοστασιακή αλλά «κάθεται» από πάνω της. Κάτι το οποίο ομολογουμένως δεν έχουμε ξαναδεί είναι το μικρό και διακριτικό spoiler που βρίσκεται στη βάση του παρμπρίζ. Οι ζάντες είναι οι FAB Design Evolution, τριαιρούμενες, σφυρήλατες, 20 ιντσών και τις περιβάλλουν ελαστικά της Dunlop.

Στο εσωτερικό μην περιμένετε διακριτικότητα. Ωστόσο αυτό που μπορείτε να περιμένετε είναι ότι η FAB Design θα είναι σε θέση να καλύψει κάθε σας επιθυμία με υλικά όπως το δέρμα, η αλκαντάρα, τα ανθρακονήματα ή το αλουμίνιο σε κάθε πιθανό συνδυασμό ανάλογα με τα γούστα σας.

Μηχανικά, οι αλλαγές περιορίζονται στην αλλαγμένη εξάτμιση με σύστημα της FAB Design, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι με carbon τελικό που σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρίας αυξάνει την απόδοση στα 680 άλογα και την ροπή στα 715 Nm. Με αυτά τα καινούρια δεδομένα, η McLaren MP4-12C Terso επιταχύνει στα 100 km/h από στάση σε μόλις 3 δευτερόλεπτα και φτάνει τα 343 km/h τελική. Για να συνοψίσουμε, μπορεί να την λατρέψετε, μπορεί να την μισήσετε αλλά σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη και νομίζω ότι αυτός ήταν ο σκοπός της FAB Design.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα