Επίσημο: Kia Sorento 2013

3 χρόνια είναι πολλά να βρίσκεσαι στην αγορά αφού το νέο Sorento είχε παρουσιαστεί στην έκθεση της Σεούλ το 2009 και έτσι οι Κορεάτες το ανανέωσαν.  Διαθέτει νέο μπροστά προφυλακτήρα, τη νέα γρίλια της εταιρίας, διακοσμητικά βαμμένα στο χρώμα του αυτοκινήτου και πατά πάνω σε 17″ ζάντες αλουμινίου. Στη κορυφαία έκδοση SX συναντάμε χρωμιομένη απόληξη της εξάτμισης, LED πίσω φωτιστικά σώματα και 18″ ζάντες.

Στο εσωτερικό το entry-level μοντέλο διαθέτει αιρ

κοντίσιον, τηλεσκοπικό τιμόνι και ηλεκτρικά παράθυρα. Η ΕΧ έκδοση διαθέτει δερμάτινα καθίσματα και αυτόματο διζωνικό κλιματισμό ενώ η κορυφαία SX διαθέτει κλιματιζόμενα δερμάτινα καθίσματα μπροστά, ανοξείδωτα πεντάλ και φωτιζόμενα μαρσπιέ. Στον επιπλέον εξοπλισμό ανεξαρτήτου έκδοσης υπάρχει το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας UVO, το πακέτο Convenience Plus, ηλεκτρικά μπροστά καθίσματα 8 ρυθμίσεων και άλλα πολλά. Επίσης το αυτοκίνητο διαθέτει keyless σύστημα καθώς και κουμπί εκκίνησης της μηχανής.

Μηχανικά τώρα, το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με 3 κινητήρια σύνολα. Ένας τετρακύλινδρος 2.4 λίτρων MPI απόδοσης 177 ίππων με 229 Nm ροπής, ένας τετρακύλινδρος 2.4-λίτρων GDI 194 ίππων με 245 Nm ροπής και ο 3.5 λίτρων V6 κινητήρας βενζίνης απόδοσης 280  ίππων με 336 Nm ροπής. Ανεξαρτήτου κινητήρα η κίνηση μεταδίδεται μέσω του χειροκίνητου κιβώτιο 6 σχέσεων είτε μέσω του αυτόματου κιβώτιο 6 σχέσεων στους μπροστά τροχούς με την τετρακίνηση να βρίσκεται στον επιπλέον εξοπλισμό. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα