Επιβεβαιώθηκε η παραγωγή του SUV της Lamborghini από μέλος της Audi

09:42 2/2/2012 - Πηγή: AutoBlog

Μπορεί εκπρόσωπος της Lamborghini να μην επιβεβαίωσε αλλά ούτε να διέψευσε την ύπαρξη του, αλλά σύμφωνα με το Autonews, ανώτερο στέλεχος της Audi, επιβεβαίωσε ότι η Lamborghini ετοιμάζει ένα SUV. Δεν ξεκαθάρισε αν οι φωτογραφίες του Ιταλικού περιοδικού Quattroruote είναι αληθινές, αλλά

είπε ότι θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Πεκίνου σε μορφή πρωτότυπου στα τέλη του Απρίλη, και θα δείχνει πως θα μοιάζει το τρίτο μοντέλο της Lamborghini.

Το αυτοκίνητο θα αντικαταστήσει το LM002, έχει κωδική ονομασία LB 736, θα ζυγίζει λιγότερο από 2.000 τόνους, θα είναι κατασκευασμένο από carbon και αλουμίνιο, θα έχει μήκος κοντά στα 5 μέτρα και θα έχει παρόμοια κεκλιμένη γραμμή οροφής όπως η BMW X6. Θα κατασκευαστεί πάνω στην MLB/MLP (Modularer Längsbaukasten /Modular Longitudinal Platform) της Volkswagen, την ίδια που θα φορέσουν τα επόμενα Porsche Cayenne, Volkswagen Touareg και Audi Q7 και μηχανικά θα φορά τον V10 5.2-λίτρων κινητήρα απόδοσης κοντά στα 580 άλογα, ενώ αργότερα θα αποκτήσει και υβριδική έκδοση η οποία θα αποδίδει κοντά στα 700 άλογα.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα