Έρευνα: Οι γυναίκες παρκάρουν καλύτερα από τους άνδρες

23:02 1/2/2012 - Πηγή: AutoBlog

Πρέπει πλέον να το παραδεχτούμε. Οι γυναίκες παρκάρουν καλύτερα από τους άνδρες παρότι τα ντοκουμέντα, τα οποία δείχνουν το εντελώς αντίθετο. Αυτό έδειξε μια πρόσφατη έρευνα στη Μεγάλη Βρετανία όπου χρησιμοποίησε το υλικό από 700 κάμερες κλειστού κυκλώματος σε διάφορους χώρους parking, ενώ ρώτησε και 2.000 άτομα. Η έρευνα επικεντρώθηκε σε επτά θέματα όπως ο χρόνος για να βρεθεί μια θέση στάθμευσής, πόσο χρόνο έκανε να παρκάρει και το κατά πόσο ευχαριστημένος ήταν από το τελικό παρκάρισμα.

Με άριστα τους 20 βαθμούς, οι γυναίκες σημείωσαν κατά μέσο όρο 13.4

βαθμούς ενώ οι άνδρες 12.3. Υπάρχουν σημεία όπου οι άνδρες πέτυχαν καλύτερο σκορ, όπως η ταχύτητα παρκαρίσματος, αφού χρειάζονται μόλις 16 δευτερόλεπτα ώστε να παρκάρουν, 5 λιγότερα από όσα χρειάστηκαν οι γυναίκες. Οι άνδρες ήταν επίσης ικανοποιημένοι με το παρκάρισμα τους και δεν χρειαζόταν αρκετό χρόνο ώστε να το διορθώσει.

Από την άλλη μεριά, οι γυναίκες βρίσκουν γρηγορότερα μια θέση parking με τους άνδρες λόγω ταχύτητας δεν καταλαβαίνουν ότι υπάρχει αρκετός χώρος ώστε να παρκάρουν. Τέλος, τουλάχιστον το 53% των γυναικών, σταθμεύνουν μέσα στις διαγραμμίσεις των parking, την ώρα που το ποσοστό αυτό των ανδρών είναι μόλις 25%.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα