Φωτογραφίες από το εσωτερικό του νέου Santa Fe / ix45

Την επόμενη εβδομάδα, η Hyundai θα παρουσιάσει επίσημα τη τρίτη γενιάς του Santa Fe στην έκθεση της Νέας Υόρκης και μια εβδομάδα πριν, διέρρευσαν φωτογραφίες από το εσωτερικό του το οποίο φαίνεται ότι διαθέτει πολύ καλύτερης ποιότητας υλικά, σε σχέση με το εσωτερικό της τωρινής γενιάς. Τα υλικά, σε συνδυασμό με τον μοντέρνο σχεδιασμό, δίνουν μια εικόνα ενός σύγχρονου αυτοκινήτου που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα Ιαπωνικά, Γερμανικά και Αμερικάνικα αντίστοιχα μοντέλα.

Ξεχωρίζουν το δίχρωμο

ταμπλό, το σπορ τιμόνι, τα πολλά μεταλλικά, μαύρα γυαλιστερά και ξύλινα διακοσμητικά, ο ψηφιακός κλιματισμός αλλά και το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας στο κέντρο της κεντρικής κονσόλας. Θα είναι διαθέσιμο και με τρεις σειρές καθισμάτων, θα διαθέτει κλιματιζόμενα καθίσματα καθώς και το σύστημα Bluelink

Η σχεδιαστική φιλοσοφία “Storm Edge” βασίζεται στην “Fluidic Sculpture” και το νέο Santa Fe το χαρακτηρίζουν οι δυναμικές γραμμές. Διαθέτει την χαρακτηριστικά πλέον εξάγωνη γρίλια της εταιρίας, LED φώτα ημέρας και φωτιστικά σώματα που προεκτείνονται στα πλαϊνά φτερά και πατά πάνω σε 19″ ζάντες. Σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη μάθαμε ότι θα φορά έναν αναβαθμισμένο τετρακύλινδρο 2.2-λίτρων diesel κινητήρα απόδοσης έως 225 άλογα με 51 κιλά ροπής ενώ οι  φήμες θέλουν να φορά και έναν νέο 2.0-λιτρο turbo 4-κύλινδρο κινητήρα βενζίνης απόδοσης 278 ίππων με 364 Nm ροπής.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα