Η BMW αναβιώνει την Triumph;

19:59 3/3/2012 - Πηγή: AutoBlog

Είναι κοντά στην αναβίωση της Triumph η BMW; Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν φήμες από το 2006 για μια πιθανή αναβίωση της θρυλικής Βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας και το βρετανικό Autocar ανακάλυψε πρόσφατα ότι η BMW έχει καταθέσει μια αίτηση στο Ευρωπαϊκό γραφείο ευρεσιτεχνίας στις 27 Οκτωβρίου η οποία δημοσιεύθηκε στις 21 Δεκεμβρίου.

Η αίτηση ανέφερε ότι το λογότυπο της Triumph θα μπορεί

να χρησιμοποιηθεί σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, όχι μόνο για αυτοκίνητα, αλλά και για ρολόγια, κοσμήματα, αποσκευές, διακοσμητικά κτλ. Η BMW κατέχει τα δικαιώματα της Triumph από το 1994, όταν εξαγόρασε το Rover Group. To 2000, πούλησε την Rover, ενώ διατήρησε τις MINI, Riley, Triumph εξαγοράζοντας και την Rolls-Royce.

Τι ακριβώς θέλει να κάνει η BMW με την Triumph παραμένει ασαφές. Παλαιότερα είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι ίσως θέλει να βγάλει μια φθηνή Z4 ή ένα αντίστοιχο μοντέλο με τον Mini Roadster, αλλά οι ιθύνοντες της Mini είχε απορρίξει την σκέψη αυτή, μιας και δεν ήθελαν να μπλεχτούν με εσωτερικό ανταγωνισμό. Μένει να δούμε τι ετοιμάζουν οι Γερμανοί με το βρετανικό σήμα.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα