Η Chrysler μειώνει την παραγωγή της SRT Viper λόγω χαμηλής ζήτησης

Η Chrysler αναγκάστηκε να μειώσει δραστικά τον ρυθμό παραγωγής της SRT Viper λόγω έλλειψης ζήτησης. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Automotive News, η παραγωγή της Viper μειώθηκε κατά 33% και η Chrysler ανέθεσε νέα

καθήκοντα σε κάποιους εργαζόμενους που εμπλέκονταν σε αυτήν. Με την τελευταία μείωση, θα παράγονται μόλις 3 Viper την ημέρα.

Η Chrysler είχε πρόθεση να περιορίσει την ετήσια παραγωγή της Viper σε 2.000 κομμάτα αλλά η εταιρία πούλησε μόλις 426 αυτοκίνητα τους τελευταίους 8 μήνες. Έκπληξη προκαλεί το γεγονός πως στις εκθέσεις της φίρμας στις Η.Π.Α., υπάρχει αδιάθετο stock 565 Viper!

Παρά τις χαμηλές πωλήσεις, ο CEO της SRT, Ralph Gilles παραμένει αισιόδοξος για το μέλλον της Viper και πιστεύει πως οι πωλήσεις θα παρουσιάσουν άνοδο όταν ο καιρός γίνει πιο ζεστός την επόμενη άνοιξη. Δήλωσε επίσης:

Πρέπει πραγματικά να εστιάσουμε τις προσπάθειες μας ώστε να βάζουμε πισινούς στα καθίσματα. Πολλοί άνθρωποι είναι ανεξήγητα φοβισμένοι από το αυτοκίνητο.

Γι’ αυτόν τον λόγο, εργαζόμενοι της SRT θα ξεκινήσουν να επισκέπτονται εκθέσεις για να βάζουν πελάτες πίσω από το τιμόνι της Viper.

[Πηγή: Automotive News]

Keywords
Τυχαία Θέματα