Η Pirelli ανακοίνωσε τα ελαστικά για Βέλγιο, Ιταλία και Σιγκαπούρη

Η Pirelli, αν και μεσολαβούν διακοπές πριν το Βελγικό GP, ανακοίνωσε τις γόμες που θα δώσεις στις ομάδες για τους αγώνες Formula 1 σε Βέλγιο, Ιταλία και Σιγκαπούρη.

Στο Spa, σε μία από τις θεαματικότερες αλλά και πιο απαιτητικές πίστες, η Ιταλική εταιρία επέλεξε να φέρει τη μέση και τη μαλακή γόμα, οι οποίες είναι καταλληλότερες στις απότομες αλλαγές του καιρού

που μας έχει συνηθίσει το Βελγικό GP.

Για τον ναό της ταχύτητας, η Pirelli επέλεξε τις 2 σκληρότερες γόμες των ελαστικών της, για να έχει το κεφάλι της ήσυχο με τις πολύ υψηλές τελικές ταχύτητες που αναμένουμε να δούμε φέτος. Οι υψηλές θερμοκρασίες της γειτονικής μας χώρας, καθώς και τα μεγάλα φορτία που δέχονται τα ελαστικά κατά το φρενάρισμα θα ταλαιπωρήσουν αρκετά τα ελαστικά των μονοθεσίων.

Για να επιτύχει το καλύτερο μηχανικό κράτημα, η Pirelli θα προμηθεύσει τις ομάδες με τις 2 μαλακότερες γόμες της, για τον αγώνα της Σιγκαπούρης. Το βραδινό GP, στους στενούς δρόμους της πίστας Marina Bay, θα είναι το έβδομο στην ιστορία του Νοτιοανατολικού, Ασιατικού κράτους.

ΑγώναςΗμερομηνίαΣκληρότερη ΓόμαΜαλακότερη ΓόμαΒέλγιο24 ΑυγούστουΜέση (λευκό)Μαλακή (κίτρινο)Ιταλία07 ΣεπτεμβρίουΣκληρή (πορτοκαλί)Μέση (λευκό)Σιγκαπούρη21 ΣεπτεμβρίουΜαλακή (κίτρινο)Πολύ μαλακή (κόκκινο)

Keywords
Τυχαία Θέματα