Ο Massa ξεκινά τις δικαιολογίες…

Στην Αυστραλία, μπορεί η F2012 να μην ήταν ανταγωνιστική, αλλά ένας από τους δύο οδηγούς της Ferrari έκαναν ό,τι μπορούσε, έχοντας, ταυτόχρονα, εξαιρετική προσωπική απόδοση. Φυσικά, αναφέρομαι στον Fernando Alonso, αφού ο Felipe Massa ξεκίνησε πολύ άσχημα τη χρονιά, παλεύοντας για τις πίσω θέσεις. Η εκκίνηση του Βραζιλιάνου ήταν πολύ καλή, αλλά στη συνέχεια, δεν ήταν καθόλου γρήγορος.

Οχτώ γύρους πριν από το τέλος, ο 30χρονος είχε επαφή με τον Bruno Senna,

σε μια μάχη για τις τελευταίες θέσεις, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σ’ εγκατάλειψη. Ο Massa παραδέχεται ότι είχε κακή απόδοση, αλλά τονίζει ότι κάποια πράγματα συμβαίνουν στους αγώνες, αναφερόμενος στη μάχη του με τον συμπατριώτη του.

Για ‘μένα, ήταν κάτι που μπορεί να συμβεί σ’ έναν αγώνα. Ήμουν πολύ θετικός για τον αγώνα, αλλά στη συνέχεια, μετά από 5 γύρους, τα πίσω ελαστικά “είχαν τελειώσει”. Δεν “είχα” ελαστικά, απλά γλιστρούσα σε κάθε στροφή και κανένα από τα υπόλοιπα μονοθέσια δεν είχε “χάσει” τα ελαστικά του, μόνο εγώ. Απέτυχα με την ισορροπία του μονοθεσίου, δε μιλάμε μόνο για τον αγώνα, αλλά κάθε μέρα, όλο το Σαββατοκύριακο. Πρέπει να καταλάβουμε το γιατί.

Μοναδικό μου σχόλιο είναι ο τίτλος. Άντε και να σου θυμίσω αυτές τις δηλώσεις. Αν θέλεις να σχολιάσεις κάτι περισσότερο, κάν’ το εσύ…
Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα