Στήριξη Button σε Hamilton

Ο Jenson Button έγινε ο πρώτος οδηγός της Formula 1 που τερμάτισε μπροστά από τον Lewis Hamilton στην τελική βαθμολογία. Σ’ αυτό συνέβαλαν και οι δύο. Από τη μία ο Button ήταν ένας από τους πιο βελτιωμένους οδηγούς τη σεζόν που μας πέρασε, η οποία ήταν και η καλύτερη της καριέρας του 31χρονου, ενώ ο Hamilton

έκανε την χειρότερή του χρονιά στο κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα.

Παρ’ όλα αυτά, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2009 στηρίζει τον team-mate του, λέγοντας πως δεν έχει χάσει την ταχύτητά του.

Είχε κάποιους πολύ δύσκολους αγώνες, αλλά είχε, επίσης, και μερικούς εξαιρετικούς, όπως αυτόν στον Abu Dhabi. Έχει ακόμα την ταχύτητα. Για μένα, προσωπικά, αισθανόμουν όλο και πιο άνετα και μεγαλύτερη σιγουριά για την ομάδα με το να βρούμε τη σωστή κατεύθυνση για το μονοθέσιο. Νιώθω ότι οδήγησα καλύτερα, και, προφανώς, δεν μπορώ να μιλήσω για τον Lewis.

Παράλληλα, ο Βρετανός υπογράμμισε ένιωσε πολύ άνετα σε μια ομάδα που έχει κάνει πολλά για τον Hamilton.

Υπάρχουν δύο οδηγοί σε μία ομάδα, και, προφανώς, η ομάδα αυτή ήταν πάντα η ομάδα του Lewis, είναι αυτονόητο, είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής, έχει πετύχει τόσα πολλά για τη McLaren και όλοι τον αγαπούν, αλλά φέτος ότι είχα μεγαλύτερη συμμετοχή στο μονοθέσιο απ’ ό,τι πέρυσι, και αυτό είναι σημαντικό για μένα. Και οι δύο έχουμε συμμετοχή στο αυτοκίνητο και πραγματικά θέλουμε να προχωρήσουμε.

Πρέπει να έχεις συνέχεια, η ομάδα σκέφτεται ότι ίσως πρέπει να εγκαταλείψεις προς το τέλος της σεζόν, αλλά δεν είναι έτσι. Αυτό λειτουργεί για μένα και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σ’ αυτή τη θέση.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα