Τα Supercars του Benjamin Sloss Treynor, αντιπρόεδρου της Google

Θεωρούσα ότι το να είσαι αντιπρόεδρος της Google, δεν θα έχεις τον χρόνο να κάνεις τίποτα άλλο, αλλά ο Benjamin Sloss Treynor, έχει χρόνο να ασχολείται με forums και μάλιστα να σχολιάζει αρκετά συχνά και να ανεβάζει και φωτογραφίες από τα supercars που βρίσκονται στο γκαράζ του.

Ο Treynor έχει ανοίξει ένα ειδικό thread στο forum SVTPerformance και εκεί μέσα μέσα από έναν έξυπνο και χιουμοριστικό

τρόπο μας δείχνει τα supercars του. Στο γκαράζ του, ο Treynor ισχυρίζονταν ότι βρισκόταν τα Ferrari 599XX, GMC Sierra Denali HD, Mercedes SL65 AMG, Ferrari 430 Scuderia 16M, Ferrari 458 Italia, Ferrari 458 Spider, Ferrari 599, McLaren MP4-12C Spider, Ford F-150 SVT Raptor αλλά και η ειδική Ferrari 599XX, που αγόρασε τον περασμένο Σεπτέμβριο στη δημοπρασία που διοργάνωσε η Ferrari, με τα χρήματα να πηγαίνουν στα θύματα των σεισμών της Ιταλίας.

Κάποιος δεν πίστεψε τον ισχυρισμό του Treynor και έτσι του ζήτησε να ανεβάσει μια φωτογραφία της MP4-12C Spyder με μια φρατζόλα ψωμί στο καπό, έτσι ώστε να πειστεί ότι ο Treynor κατέχει το εν λόγω αυτοκίνητο. Ο Treynor δεν του χάλασε το χατίρι και ανέβασε όχι μόνο φωτογραφία της MP4-12C Spyder, αλλά και της 458 Italia και του Raptor.

Keywords
Τυχαία Θέματα