Τα ελαστικά για το GP του Μονακό

Ένα κενό υπήρχε στον πίνακα με τις γόμες των ελαστικών που είχαμε δει την περασμένη φορά, όταν η Pirelli έδωσε στη δημοσιότητα τις διαθέσιμες γόμες για το Ισπανικό Grand Prix. Βάσει κανονισμών, έπρεπε μέχρι το Σάββατο να γνωστοποιήσει τα ελαστικά για το Μονακό (8 εβδομάδες πριν για τους ευρωπαϊκούς αγώνες και 14 εβδομάδες για τους υπόλοιπους αγώνες).

Η ιταλική εταιρεία επέλεξε τη σημερινή ημέρα για να το κάνει αυτό, με

τις επιλογές να είναι προφανείς. Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι οδηγοί θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τις πιο μαλακές γόμες, δηλαδή την υπέρ-μαλακή, την πολύ μαλακή και τη μαλακή. Οι δύο γόμες που ορίζονται για τον αγώνα είναι ένα σετ πολύ μαλακής κι ένα μαλακής γόμας (ένα από αυτά θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί υποχρεωτικά), μαζί με ένα σετ υπέρ-μαλακής γόμας για το Q3, το οποίο θα έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν στον αγώνα οι οδηγοί που δεν έχουν προκριθεί στο Q3. Τα εναπομείναντα 10 από τα 13 σετ θα οριστούν από τις ομάδες για τους οδηγούς.

ΜοβΚόκκινοΚίτρινοΛευκόΠορτοκαλίΑυστραλίαΠολύ μαλακάΜαλακάΜεσαίαΜπαχρέινΠολύ μαλακάΜαλακάΜεσαίαΚίναΠολύ μαλακάΜαλακάΜεσαίαΡωσίαΠολύ μαλακάΜαλακάΜεσαίαΙσπανίαΜαλακάΜεσαίαΣκληράΜονακόΥπέρ-μαλακάΠολύ μαλακάΜαλακάΚαναδάςΥπέρ-μαλακάΠολύ μαλακάΜαλακάΑζερμπαϊτζάνΠολύ μαλακάΜαλακάΜεσαία
Keywords
Τυχαία Θέματα