Τρία παλιά Mini θα διανύσουν 6.500 χιλιομέτρα στις ΗΠΑ για ένα 4χρονο αγοράκι

Οι αδικίες της ζωής βρίσκουν εφαρμογή παντού ακόμα και σε παιδιά που ήταν και είναι εντελώς αθώα. Ο 4χρονος Jack Sims είναι, δυστυχώς, ένα από αυτά τα παιδάκια, καθώς πάσχει από σπαστική διπληγία, δηλαδή μία μορφή εγκεφαλικής παράλυσης, με αποτέλεσμα να μην μπορεί ακόμα να περπατήσει.

Η ελπίδα για τον μικρό Jack από τη Βρετανία υπάρχει, καθώς μπορεί να πραγματοποιηθεί χειρουργική επέμβαση που θα βοηθήσει σημαντικά την υγεία του

ή και θα τον κάνει να περπατήσει. Παρόλο που βρισκόμαστε στο 2015, το χειρουργείο αυτό πραγματοποιείται μόνο στο St. Louis, στο Μιζούρι των ΗΠΑ και πουθενά αλλού. Πέρα από αυτό, τα έξοδα μιας τέτοιας επέμβασης υπολογίζονται πάνω από £30.000 (€42.000) και η οικογένεια δεν είναι τόσο εύπορη.

Έτσι, τρεις φίλοι των γονιών του μικρού πήραν την πρωτοβουλία να διανύσουν 4.000 μίλια (σχεδόν 6.500 χιλιόμετρα) στις ΗΠΑ, ώστε να συγκεντρώσουν τα χρήματα που χρειάζονται. Το ταξίδι αυτό γίνεται με τρία παλιά Mini και σίγουρα δε θα είναι εύκολο, διότι τα αυτοκίνητα ήδη έχουν παρουσιάσει κάποια προβλήματα. Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί πάνω από €8.000, συνεπώς θα χρειαστούν πολύ περισσότερα χρήματα για τον στόχο των €42.000. Ελπίζουμε να τα καταφέρουν!

Keywords
Τυχαία Θέματα