Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ..

Έσο έτοιμος !!!!!!!!!!!!!
Από τον Ευγένιο Ανδρικόπουλο
Καλό βράδυ αδέλφια και καλή εβδομάδα.. Βαρύς σαν μέταλλο θα είναι κοινωνικά και οικονομικά ο χειμώνας που έχει ήδη δείξει τα νύχια του μέσα από τις δηλώσεις των εγχώριων δωσιλόγων και των εποίκων κατά την πρόσφατη τελετουργία υποταγής της χώρας στο Βερολίνο και το Παρίσι..
Έχουμε ήδη υποστεί τις πρώτες αμυχές (εν συγκρίσει με ότι επέρχεται) στο σώμα μας τις οποίες οι τοκογλύφοι κατακτητές σκοπεύουν να βαθύνουν τόσο, ώστε να είστε βέβαιοι πως στην ελληνική κοινωνία θα αναδυθούν διχαστικές και διαλυτικές τάσεις που σηματοδοτούν
πάντα την.......
έλευση ενός εμφυλίου.. (γιατί νομίζετε πως το καθεστώς έστησε την Χρυσή Αυγή..)
Ο λόγος είναι απλός. Πρόκειται για την σχιζοφρενικά αντιφατική λειτουργία ενός ή πολλών καπιταλιστικών καθεστώτων υπό το καθεστώς οξύτατης οικονομικής κρίσης όπως αυτή. Υπάρχει ένα είκοσι επί τοις εκατό του πληθυσμού το οποίο όχι μόνον έχει παραμείνει ανέπαφο, αλλά εξακολουθεί ασυστόλως να πλουταίνει σε βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας των υπολοίπων.

Κάτι που είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού τόσο για τους μεν -τους εξαθλιωμένους όσο και για τους δε- τους κροίσους. Ιδιαίτερα για τους μεν και ιδία στα εντός και επι τ' αυτά, που πέραν των αυτοκτονιών για πρώτη φορά μετά τα μεταπολεμικά χρόνια, το 2012 ήλθαν αντιμέτωποι με τα στοιχεία ενός λιμού. Παιδάκια που λιποθυμούσαν στις σχολικές αίθουσες από την πείνα, ραγδαία αύξηση του αριθμού των ανέργων, των άστεγων και ανθρώπων που σχοινοβατούν καθημερινά στο όριο της επιβίωσης , αλλά και άλλων οι οποίοι επιβιώνουν από τα συσσίτια της εκκλησίας και άλλων ευαγών ιδρυμάτων, ενώ πυκνώνουν τα φαινόμενα δυστυχών ανθρώπων που αναζητούν τροφή στα σκουπίδια.
Τα πάντα κατατείνουν στο συμπέρασμα, ότι γεγονότα ως αυτά θα ενταθούν και θα πολλαπλασιαστούν τον ερχόμενο χειμώνα. Το κοινωνικό πρόβλημα, το οποίο εμφανίζεται με τη μορφή της μαζικής εξάπλωσης της ένδειας, σε ένα περιβάλλον υπερσυσσωρευμένων κεφαλαίων και προκλητικής χλιδής και σπατάλης από μία χούφτα κεφαλαιοκράτες, θα πάρει οξύτατα χαρακτηριστικά.
Η ελληνική κοινωνία διχάζεται πλέον, ανάμεσα σε αυτούς που έχουν στα χέρια τους ένα αμύθητο ανεπένδυτο πλούτο και στα εκατομμύρια των λαϊκών ανθρώπων, οι οποίοι δίνουν καθημερινά μάχη κυριολεκτικά για ένα πιάτο φαΐ.
Τι περιγράφουν τα στοιχεία
Προς επίρρωση των όσων προαναφέρθηκαν και σύμφωνα με τις επίσημες εκθέσεις των οικονομικών υπηρεσιών, η δυναμική των πραγμάτων φωτογραφίζει για τον Έλληνα εργαζόμενο την κατάληξη μιας ανασφάλιστης εργασίας με μισθούς Βουλγαρίας δίχως αυτό να αποκλείει.. πως το μέτρο θα κοντύνει έτι περισσότερο..
Κατάσταση που λογικά δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη από οποιονδήποτε λαό ιδία δε από τον δικό μας. Η εξέγερση επομένως είναι προ των πυλών –ανεξαρτήτως αν έχει σχεδιαστεί και μεθοδευτεί στα εκμαγεία του ευρωπαϊκού τραπεζιτικού ιερατείου με στόχο η χώρα να διαλυθεί- επειδή το θηρίο που έχει ο καθείς από εμάς σ
Keywords
Τυχαία Θέματα