Μαθαίνοντας τα βασικά: Απαραίτητα πράγματα που πρέπει να γνωρίζουν οι ερασιτέχνες παίκτες πόκερ στο Neon54


Συχνά, οι αρχάριοι έρχονται αντιμέτωποι με το γεγονός ότι δεν ξέρουν πώς να στοιχηματίζουν σωστά στο πόκερ, κάνοντας σοβαρά λάθη όσον αφορά την τακτική και τη στρατηγική. Πρώτον, αυτό βλάπτει τους ίδιους τους παίκτες, καθώς παίζουν με ζημιά για τον εαυτό τους. Πριν παίξετε στο Neon54, πρέπει να πάρετε μια γενική ιδέα για το πώς οργανώνονται τα στοιχήματα στο πόκερ και να καταλάβετε πώς να στοιχηματίσετε σωστά για να εκμεταλλευτείτε την πιο ευνοϊκή κατάσταση στο τραπέζι στο https://neon24login.gr .


Ποιος
είναι ο σκοπός των στοιχημάτων;

Ένα μέλος του Neon54 έχει διάφορους σκοπούς όταν κάνει συνεισφορές. Από τη δραστηριότητά του, μπορείτε να προσδιορίσετε τα κίνητρά του:

● Να πάρει το ποτ. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ένα στοίχημα τοποθετείται για να κερδίσει, χωρίς να περιμένει την αποκάλυψη των χαρτιών. Σε αυτή την περίπτωση, το στοίχημα πρέπει να τοποθετηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε ο άλλος παίκτης να αποσύρει τα χαρτιά του, αποφασίζοντας ότι δεν είναι επικερδές να κάνει raise σε αυτή την περίπτωση. Σκεφτείτε το μέγεθος του bankroll: είναι παράλογο να ρισκάρετε 20 δολάρια για να πάρετε 5 δολάρια.

● Διαμόρφωση του ποτ. Ο παίκτης βάζει τους αντιπάλους του να ισοφαρίσουν το στοίχημα, προχωρώντας στο επόμενο στάδιο του παιχνιδιού. Το ποντάρισμα σε μια τέτοια περίπτωση δεν πρέπει να είναι υψηλό, ώστε οι άλλοι συμμετέχοντες στο παιχνίδι να μην αποσύρουν νωρίς τα χαρτιά τους. Αυτή η συμπεριφορά παρατηρείται σε όσους είναι σίγουροι για τη νίκη.

● Μείωση του αριθμού των αντιπάλων. Όσο λιγότεροι παίκτες παραμένουν στην προσφορά, τόσο πιο πολύτιμο είναι το χέρι. Το ποντάρισμα πρέπει να είναι τέτοιου ύψους ώστε να φαίνεται πολύ μεγάλο στους άλλους και οι αντίπαλοι να εξαλείφονται.

● Επιθυμία να δείτε το ταμπλό ή να κάνετε μια ανταλλαγή. Αυτό είναι σχετικό για φύλλα με υψηλό δυναμικό postflop ή με την ευκαιρία να κάνετε μια ανταλλαγή. Αυτό καθιστά τους αντιπάλους ισοδύναμους. Επίσης, για ένα raise με θετικό αποτέλεσμα, το ύψος πρέπει να λαμβάνεται υπόψη.

Μορφές πόκερ και στοιχημάτων

Το παιχνίδι πόκερ χωρίζεται σε τρεις μορφές που επιτρέπουν την προσαρμογή του μέγιστου και του ελάχιστου δυνατού ύψους πονταρίσματος. Με βάση αυτές τις πληροφορίες, οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν το τραπέζι που τους ταιριάζει περισσότερο από άποψη πονταρίσματος.

Ένα παιχνίδι σταθερού ορίου παρέχει ένα περιορισμένο χρηματικό ποσό για το μέγιστο ποντάρισμα. Για ένα μόνο τραπέζι, ορίζεται ένα κατώτερο και ένα ανώτερο ποντάρισμα. Το κατώτερο συμμετέχει στην προσφορά στο preflop και στο flop, ενώ το ανώτερο συμμετέχει στην προσφορά στο turn και στο river. Απαγορεύεται επίσης η πραγματοποίηση raise που υπερβαίνει το ύψος του πονταρίσματος.

Τα όρια ποτ περιλαμβάνουν raise του μέγιστου ποσού πονταρίσματος κατά τη διάρκεια της προσφοράς, αλλά το μέγεθος αυτό δεν μπορεί να υπερβαίνει το ποτ. Το αποδεκτό ελάχιστο όριο εδώ είναι το big blind. Ένα μέλος του Neon54, ανάλογα με το πόσο αργά αρχίζει να ενεργεί, έχει την ευκαιρία να κάνει υψηλό raise, υπό την προϋπόθεση ότι το ποτ αναπληρώνεται από τις επενδύσεις των αντιπάλων του.

Το πόκερ χωρίς περιορισμούς δεν περιορίζει το μέγιστο ποσό χρημάτων. Μπορείτε να ποντάρετε τα πάντα ταυτόχρονα και σε κάθε σειρά. Δεν μπορείτε να ποντάρετε λιγότερο από το big blind, εάν έχετε αρκετές μάρκες.

Η μορφή του παιχνιδιού είναι σημαντική για την επιλογή στρατηγικής και η κατάσταση στο πόκερ χωρίς περιορισμούς θα είναι πολύ διαφορετική από την κατάσταση σε ένα παιχνίδι χωρίς όρια πονταρίσματος.

Υποχρεωτικά στοιχήματα στο πόκερ

Το πόκερ δεν παίζεται σχεδόν ποτέ χωρίς ελάχιστα στοιχήματα. Ο κύριος σκοπός τους είναι να επιταχύνουν τον ρυθμό του παιχνιδιού. Αυτό αναγκάζει τους παίκτες να κάνουν μικρές συνεισφορές, ώστε να μη χάνουν χρόνο περιμένοντας έναν επιτυχημένο συνδυασμό φύλλων.

Τέτοια είδη υποχρεωτικών στοιχημάτων είναι τα εξής:

● Άντε. Πρόκειται για τη συνεισφορά κάθε παίκτη του Neon54. Το Ante γίνεται πριν από κάθε μοίρασμα για να επιβεβαιωθεί η επιθυμία των παικτών να συνεχίσουν το παιχνίδι. Το ύψος του ante αυξάνεται ανάλογα με τη θεματολογία του τραπεζιού ή το τουρνουά. Μπορεί να είναι το ½ ή το ¼ των blinds.

● Blinds. Αυτά γίνονται από τους δύο παίκτες στα αριστερά του κουμπιού batton. Αυτό το υποχρεωτικό ποντάρισμα γίνεται από διαφορετικό παίκτη σε κάθε μοίρασμα, έτσι ώστε κάθε συμμετέχων να κάνει το πρώτο και το δεύτερο ποντάρισμα.

● Το Bring-in προβλέπεται στο Stud και στο Razz πόκερ. Ανάλογα με τους κανόνες, η συνεισφορά αυτή πρέπει να γίνεται από τον παίκτη με το ισχυρότερο ή το πιο αδύναμο φύλλο.

Γενικοί κανόνες στοιχημάτων πόκερ

Σε οποιοδήποτε είδος πόκερ στο Neon54, κάθε παίκτης στο τραπέζι μπορεί να κάνει τα εξής:

● Να κάνει check ή pass. Αυτό είναι δυνατό μόνο εάν οι αντίπαλοι δεν έχουν προηγουμένως τοποθετήσει ένα στοίχημα ή ένα raise.

● Να κάνει call. Εξισώνει το ήδη υπάρχον στοίχημα του τελευταίου παίκτη.

● Στοίχημα. Πρόκειται για το πρώτο στοίχημα στον τρέχοντα γύρο του παιχνιδιού.

● Raise. Είναι ένα raise που γίνεται από τον αντίπαλο πριν από εσάς.

● Fold είναι η απόσυρση των φύλλων και ο τερματισμός του παιχνιδιού σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι.

Το παιχνίδι περνάει στο επόμενο στάδιο μόνο αφού όλοι οι παίκτες εξισώσουν τα στοιχήματα.


Keywords
Τυχαία Θέματα