Νέα μήνυση...


...για τη μη διερεύνηση των σκανδάλων της ΕΡΤ!...

Μηνυτήρια αναφορά 83 σελίδων στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κατέθεσε ο πρώην διευθυντής της Υπηρεσίας Εσωτερικού Ελέγχου της ΕΡΤ ΑΕ Χαράλαμπος Παναγιωτόπουλος.

Η μήνυση αναφέρεται στη... «μη διερεύνηση των σκανδάλων της ΕΡΤ», στην «ευρεία κατασπατάληση δημοσίου χρήματος εκατομμυρίων ευρώ», στις παράνομες μονιμοποιήσεις εκατοντάδων υπαλλήλων με ψευδή στοιχεία στο ΑΣΕΠ

και στην «τοποθέτηση ψευδών και εικονικών ενσήμων 201.000.000 ευρώ».

Ο μηνυτής και γνώστης των εσωτερικών διαδικασιών της ΕΡΤ στρέφεται εναντίον ενός εν ενεργεία ανώτατου στελέχους της ΕΡΤ, ενός πρώην νομικού συμβούλου και του ειδικού εκκαθαριστή/ριας της πρώην ΕΡΤ ΑΕ.

Πρόκειται για τον βασικό μάρτυρα στην υπόθεση των μπόνους (άνω των 2 εκατ. ευρώ) που χορήγησε η εταιρεία τα έτη 2006, 2007, 2008. Η συγκεκριμένη υπόθεση εκδικάστηκε μετά από 20 αναβολές και αναμένεται η καθαρογραφή της.

Η νέα μήνυση κοινοποιήθηκε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, στον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, στον πρόεδρο της ΕΡΤ Κωνσταντίνο Ζούλα και στην ΠΟΣΠΕΡΤ...

typologies.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα