ΠΑΟΚ με σπασμένα τα φρένα και σούπερ Ντεσπόντοφ, πετάει από τεσσάρα σε... πεντάρα!


Από τεσσάρα... σε πεντάρα θα πετάει ο υπερηχητικός ΠΑΟΚ!

Μετά τις δύο «4άρες» επί του ΠΑΣ Γιάννινα και του Πανσερραϊκού σε πρωτάθλημα και Κύπελλο αντίστοιχα, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ανέβασε την «ταρίφα» της, με τον «δικέφαλο του βορρά» να περνά με το εμφατικό 5-1 από το Πανθεσσαλικό και την έδρα του Βόλου, για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντεσπόντοφ που πέτυχε δύο γκολ, και τους

Μουργκ, Τάισον και Τζίμα να προσθέτουν από ένα τέρμα, οι Θεσσαλονικείς έφτασαν τα 89 γκολ στη φετινή σεζόν (!), ανεβαίνοντας - έστω και προσωρινά - στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και στο +3 από τον δεύτερο Παναθηναϊκό που παίζει σε λίγη ώρα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στο μυαλό του κόουτς:

Ο Άνχελ Λόπεθ παρέταξε τον Βόλο με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια βρέθηκε ο Κόστιτς, με τους Μύγα, Ράσιτς, Καλογερόπουλο και Λούνα να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Στις θέσεις των χαφ ξεκίνησαν οι Σιέλης και Τζοκάνης, με τους Μπαριέντος, Γκλάβτσιτς και Ντέλετιτς να αποτελούν την τριάδα της μεσοεπιθετικής γραμμής, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Μωραΐτη.

Από την άλλη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που είδε τον Κωνσταντέλια να μένει εκτός αποστολής λόγω ίσως, κατέβασε τον ΠΑΟΚ με το κλασικό 4-2-3-1. Στην εστία βρέθηκε ο Κοτάρσκι, με τους Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδη και Μπάμπα να ξεκινούν στην τετράδα της άμυνας. Μεϊτέ και Οζντόεφ βρέθηκαν στο κέντρο της μεσαίας γραμμής, με τους Ντεσπόντοφ και Τάισον να κινούνται στις δύο πτέρυγες και τον Μουργκ σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον φορ, Μπράντον Τόμας.

Keywords
Τυχαία Θέματα