Ένας λύκος προσπάθησε να σύρει μια έγκυο γυναίκα στο δάσος του Καρκαραλίνσκ

17:56 21/1/2024 - Πηγή: iHunt
Ένας λύκος προσπάθησε να σύρει μια έγκυο γυναίκα στο δάσος του Καρκαραλίνσκ

Ο λύκος προσπάθησε να σύρει μια έγκυο γυναίκα στο δάσος. Λεπτομέρειες για το περιστατικό μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης Qazaqstan Media, επικαλούμενα το τηλεοπτικό κανάλι της Αστάνα.

Ένας λύκος που επιτέθηκε σε κατοίκους του Καρκαραλίνσκ, πυροβολήθηκε. Αποδείχθηκε ότι προσπάθησε να σύρει και μια έγκυο γυναίκα στο δάσος. Η αστυνομία άκουσε τις εκκλήσεις των τρομοκρατημένων πολιτών για βοήθεια και απομάκρυνε το θύμα από το αρπακτικό. Ωστόσο, το

αγρίμι ξέφυγε και συνέχισε να κινείται και να κυνηγάει μέσα στην πόλη, σκορπώντας τον τρόμο όλη την ημέρα, μέχρι να καταφέρει η αστυνομία να το σκοτώσει. Η δραματική κατάσταση με το έγκυο θύμα συνέβη στις 9 π.μ. Η κάτοικος του χωριού, η κ. Arailym πήγαινε το γιο της στο σχολείο και ήταν ήδη στο δρόμο για το σπίτι όταν δέχτηκε ξαφνικά επίθεση από έναν λύκο.

“Ο λύκος πήδηξε επάνω μου και με άρπαξε από τον αριστερό μου ώμο”. “Είναι καλό που η αστυνομία έφτασε εγκαίρως. Τον πάτησαν με ένα αυτοκίνητο τους ευχαριστώ που με έσωσαν ανησυχούσα για μένα και το παιδί που κουβαλάω. Ήμουν τόσο σοκαρισμένη που δεν μπορώ καν να το περιγράψω. Μια τρομακτική εμπειρία.

Πηγαίνω καθημερινά το μεγαλύτερο παιδί μου στο σχολείο, τα μόνα που βλέπω είναι πολλά αδέσποτα σκυλιά. Δεν υπάρχουν λεωφορεία, μόνο ταξί. Αλλά να που σήμερα εμφανίστηκε ένας λύκος και μου επιτέθηκε. Ήταν πολύ τρομακτικό”, δήλωσε το θύμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Διοικητικά πρόστιμα και κατασχέσεις όπλων από τη θηροφυλακή της Γ’ΚΟΠ

Τα νέα για το αιμοδιψές αγρίμι διαδόθηκαν γρήγορα σε όλη την πόλη. Το εξαγριωμένο ζώο επιτέθηκε σε άλλες δύο γυναίκες. Έχουν κοψίματα στους ώμους και στα χέρια. Από θαύμα δεν υπήρξαν θανατηφόροι τραυματισμοί. Τα θύματα νοσηλεύτηκαν σε τοπικό νοσοκομείο.

Επιπλέον, το άγριο ζώο έχει σκοτώσει αρκετά πρόβατα τοπικών αγροτών. Οι έντρομοι κάτοικοι λένε ότι έχουν ξαναδεί ένα επικίνδυνο ζώο στην περιοχή. Είναι γνωστό ότι οι μαθητές της πρώτης βάρδιας μεταφέρθηκαν στο σπίτι τους με λεωφορείο.

Η δεύτερη βάρδια είχε ήδη γίνει εξ αποστάσεως. Όλες οι συλλογικές και εξωσχολικές δραστηριότητες ακυρώθηκαν.

Πηγή :https://kokshetau.info/  – Απόδοση στα Ελληνικά Αλέξανδρος Παλαιολόγος

The post Ένας λύκος προσπάθησε να σύρει μια έγκυο γυναίκα στο δάσος του Καρκαραλίνσκ appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα