πατατοφάγοι όλων των χωρών ενωθείτε


Ελλην Φορολογούμενος

Πριν προλάβουν οι συμ-φορολογούμενοι να συνέλθουν από το ειδικότέλος ακινήτων, που πλήρωσαν μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ και τις «βουτηχτικές»επιχειρήσεις της κυβέρνησης στις καταθέσεις τους το οικονομικό κατεστημένο ετοιμάζει νέο χαράτσι, το μεσαζο-χαράτσι δηλαδήσε λέει ο φουκαράς ο μεσάζον εις τας........
πατάτας« κι εμείς τι θα τρώμε ; κύριος;» . Ορθόν το ερώτημα , διότι τις πταίει , που ο μεσάζον έμαθε να ζειπαρασιτικά , όλα αυτά τα χρόνια; Και τώρα ; που το κίνημα των γεωμήλων ανθεί .
Τιθα κάνει ο καημένος ο μεσάζοντας ; Η λύση ευρέθη οι παραγγελίες είναι μέσω διαδικτύου, άρα ξέρουμε ποιοι σαβούρωσαν τις πατάτες , κούτρα και θα επιτραπεί στους μεσάζοντες να πάρουν από τις καταθέσειςτων πατατοφάγων ποσό ίσο με αυτό που έχασαν από την «άνοιξη της πατάτας» Αυτό είναι κράτος ! τα σκεφτεται τα παιδιά του τα νταβατζόπουλατου.Τέλος δε υπάρχει η πρόθεση να φορολογηθούν τα αγροτεμάχια μεβάση την υποκειμενική τους αξία γιατί πραγματική τους είναι ιδιαιτέρα Εξάλλου, στο τραπέζι του διαλόγου εισέρχεται και ο τρόπος απόδοσηςτου ΦΠΑ, από τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες, καθώςεξετάζεται η δημιουργία νέου συστήματος είσπραξης, μέσω ειδικών τραπεζικώνλογαριασμών αλλά σε είδος ή σε βιολογικό υλικό αίμα . σπέρμα, όργανα και άλλα .
Keywords
Τυχαία Θέματα