ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ στα εκκαθαριστικά, που στέλνει το υπουργείο οικονομικών, για το ποσοστό της % υπέρ ταμείου ανεργίας (για το οποίο δεν ευθυνόμαστε εμείς, αλλά οι ανίκανοι της Βουλής), και το φόρο επιτηδεύματος.

 Γράφει ο Γιώργος ΚασιμάτηςΜάθετε λοιπόν πως μας κλέβουν.Στην δήλωσή μας, υπάρχει το ποσό (μικτό, δηλαδήσυνολικό δηλωθέν εισόδημα) για το ποίο φορολογούμεθα. Και το ποσό (το καθαρό, δηλαδή το αυτοτελή φορολογούμεναποσά). Δηλαδή αυτό μου μας μένει να ζήσουμε.Αντί λοιπόν να υπολογίσουν το επί της % υπέρ ταμείου ανεργίας,για να σου κρατήσουν κάποιο ποσό τάδε, (προσθέτουν τα δύο ποσά, με αποτέλεσμανα αυξάνεται το ποσό του εισοδήματος, για να ανέβουν σε ποσοστό της % σε κλίμακακαι να κάνουν μεγαλύτερη παρακράτηση.Δηλαδή εάν. το συνολικό δηλωθέν εισόδημα είναι 13.000 ευρό και τα αυτοτελή φορολογούμενα
ποσά είναι 9.000 ευρό (τοκαθαρό εισόδημα διαβίωσης),για να σου πάρουν μεγαλύτερο ποσοστό επί ......της % σου τοπροσθέτουν και γίνεται 22.000 ευρό οπότε ανεβαίνει σε κλίμακα και πηγαίνει στο2% άρα παρακρατούν περισσότερα.Αυτό είναι κλεψιά και ελπίζω να δουν και στα κανάλιακαι να το αναφέρουν δημόσια, για να ξέρει ο κόσμος πως να τους αντιμετωπίσει.Φαίνεται ότι στο μόνο που είναι καλοί οι πολιτικοίμας, είναι στο κλέψιμο, γιατί από σοβαρή δουλειά, είναι μάλλον ανίκανοι, ανάξιοικαι επικίνδυνοι.Και αυτό ισχύει και για τους 300.Ευχαριστώ.Ανώνυμος.
Keywords
Τυχαία Θέματα