Στους 14 οι νεκροί από τις πλημμύρες – Εντοπίστηκαν δύο ακόμη σοροί στην Καρδίτσα


Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών από τις πλημμύρες που «έπνιξαν» την Θεσσαλία και την Μαγνησία καθώς το μεσημέρι της Κυριακής εντοπίστηκαν δύο ακόμη σοροί αγνοούμενων από την Μεταμόρφωση Καρδίτσας. Πλέον ο αριθμός των θυμάτων από την κακοκαιρία Daniel ανεβαίνει στους 14. Νωρίτερα σήμερα είχε εντοπιστεί η σορός 58χρονου αγνοούμενου από τον Άγιο Δημήτριο.
Όπως μετέδωσε το Open, πιθανώς πρόκειται για μια 88χρονη και τον 65χρονο γιο της, οι οποίοι αναζητούνταν από τους οικείους τους εδώ και πολλές ώρες. Πλέον ο επίσημος αριθμός των αγνοουμένων είναι τρεις άνθρωποι.

Όσον αφορά στον άτυχο
58χρονο που εντοπίστηκε νωρίτερα βρισκόταν στην επίσημη λίστα των αγνοούμενων από χθες, 9 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τον άνδρα εντόπισε drone ανάμεσα στους οικισμούς Άγιος Δημήτριος και Πέτρινο, στην Καρδίτσα.
Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι προσπάθειες ανεύρεσης των 5 ανθρώπων που παραμένουν αγνοούμενοι με τα σωστικά συνεργεία να δίνουν μάχη με το χρόνο προκειμένου να προσεγγίσουν τα δεκάδες χωριά που παραμένουν πλημμυρισμένα και είναι δύσκολα προσβάσιμα.
https://www.newsbreak.gr/ellada/505334/stoys-12-oi-nekroi-apo-tin-kakokairia-daniel-entopistike-i-soros-58chronoy-agnooymenoy/
Keywords
Τυχαία Θέματα