Συνεχίζονται οι παραιτήσεις στο ΠαΣΟκ. Σειρά παίρνει ο Δ. Πιπεριάς πρώην βουλευτής

Με επιστολή του στον Καρχιμάκη ο πρώην βουλευτή Εύβοιας και μέλους του εθνικού συμβουλίουτου ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Πιπεργιά ανακοινώνει την αποχωρηση του από το ΠαΣοΚ
Σύντροφε Γραμματέα,
Βιώνουμε μια πρωτόγνωρη πολύπλευρη κρίση. Κρίση οικονομική, παραγωγική,πολιτική πολιτιστική, θεσμική σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, κρίση μετραγικές επιπτώσεις στην κοινωνία και...... ιδιαίτερα τα αδύνατα στρώματά της.

Η επίθεση των κερδοσκόπων στην Ευρωζώνη και ευρύτερα στην Ε.Ε. βρήκεαπροετοίμαστες και ανοχύρωτες της
χώρες της ενώ ταυτόχρονα αναβίωσε παλαιούςεθνικισμούς.
Η θεοποίηση των αγορών, η ανυπαρξία συνεκτικού αναπτυξιακού μοντέλουγια όλες τις χώρες της Ε.Ε., η εμμονή της κας ΜΕΡΚΕΛ και των συμμάχων της γιατη Γερμανοποίηση της Ευρώπης - μέσω της νεοφιλελεύθερης λειτουργίας τηςυποτιθέμενης ΕΚΤ και του σκληρού Ευρώ - και η συνεχιζόμενη και εντεινόμενηεπίθεση των κερδοσκόπων, οδηγούν στο εκτελεστικό απόσπασμα και σε σύγχρονα κρεματόρια μεγάλα τμήματα τωνκοινωνιών του Ευρωπαϊκού Νότου.
Η Χώρα μας - αδύνατος κρίκος της Ευρωζώνης - επιλέχθηκε σαν χώροςδοκιμών των σχεδίων των κερδοσκόπων και εξελίχθητε σε πεδίο συγκρούσεωνσυμφερόντων και σε χώρα εφαρμογής τωνσχεδίων των ισχυρών της Ευρώπης για τη μετατροπή των χωρών του νότου, από ισότιμα μέλη της Ε.Ε. , σε προτεκτοράτα.Επιλέχθηκε και εξαιτίας της - δουλόπρεπους απέναντι στους ισχυρούς ξένους -συμπεριφοράς της σύγχρονης κλεπτοκρατικής αστικής τάξης που ελέγχει τα ιδιωτικάΜΜΕ - δυστυχώς όχι μόνο - και επιδιώκει διακαώς να ξεπεράσει αλώβητη την κρίση, με την ενοχοποίηση τηςπλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού ,που καλείται να πληρώσει και για τις μακροχρόνιες κλεπτοκρατικές επιδόσειςτης.
Όπως επισήμανα και παλαιότερα «Απέναντι σ αυτή τη πρωτόγνωρη επίθεσηέπρεπε να παρατάξουμε την ενότητα του Λαού και την ταχύρρυθμη εφαρμογή σχεδίουεθνικής παραγωγικής, οικονομικής και πολιτικής ανασυγκρότησης. Χωρίς τη λαϊκήκινητοποίηση στη κατεύθυνση αυτή, χωρίςτη συνειδητή συμμετοχή της συντριπτικήςπλειοψηφίας των πολιτών στην ανασυγκρότηση της χώρας και χωρίς δυνατότητασυγκρότησης εθνικής πολιτικής και κοινωνικής συμφωνίας, θα καταλήξουμε σεσυντηρητικές λύσεις κατεδάφισης κάθε κοινωνικής κατάκτησης» και δυστυχώςεκεί καταλήξαμε.
Τώρα μας καλούν να αποδεχθούμεαδιαμαρτύρητα μέτρα και πολιτικές αδιέξοδες, πού κλέβουν της ζωές μας και τοχειρότερο τις ελπίδες της νέας γενιάς και να επικυρώσουμε τις επιλογές «τωνάλλων» μέσα από τις προσέχεις εκλογές.
Σύντροφε γραμματέα,
το ΠΑΣΟΚ, ξεκομμένο από τις κοινωνικές διεργασίες που συντελούνται καιαποξενωμένο από τις κοινωνικές δυνάμεις που το συγκρότησαν και το ανέδειξαν σε πρωταγωνιστή τωνεξελίξεων της μεταπολιτευτικής περιόδου, έχει καταντήσει «άδειο πουκάμισο».
Στο διάστημα των τελευταίων 30 μηνών ξεκόπηκε από τις ρίζες του. Υποκατέστησετην πολιτική με την επικοινωνία και την μοιρολατρική θεωρία του μικρότερουκακού. Διέλυσε τις οργανώσεις που πλέον υπάρχουν μόνο στα χαρτιά. Τα όργανατους είναι ξεπερασμένα –διαλυμένα και δεν συνεδριάζουν. Όσοι επιδι
Keywords
Αναζητήσεις
πιπεριασ βουλευτησ, πιπεριας βουλευτης
Τυχαία Θέματα