Τα μέτρα και ο Θόδωρος

 Γράφει ο Μικρός Φωκίων

Ο Μολυβιάτης κατέστρεψε την ΝΔ. Είναι ένας εχθρός του κόμματος και τηςχώρας. Και αυτό γιατί προώθησε τον Σαμαρά στην αρχηγία με αποτέλεσμα ηκόρη του επίτιμου να μείνει με τον μηχανισμό στο χέρι.

Θα ήταν μια άλλη Ελλάδα με την Ντόρα αρχηγό της ΝΔ.
Πως θα ήταν; Σαν τα μούτρα του επίτιμου.

Δεν μπορεί να το χωνέψει αυτή η γυναίκα. Μια ζωή ο μπαμπάς έφτιαχνεμηχανισμούς στο κόμμα για να τους έχει έτοιμους η κόρη όταν θα ερχότανη στιγμή της αρχηγίας και την παγίδεψε ο κύριος Τίποτα με την ψήφισηαπό την βάση.

Έσκασε μύτη και ο Περιφερειάρχης (πρώην Νομάρχης) και είπε ότι.......θα κάνει τα πάντα για το καλό της παράταξης.

Προκοπή θα δούμε όταν οι πολιτικοί μας θα θελήσουν πρώτα να κάνουν ταπάντα για το καλό της χώρας και όχι για το καλό του κόμματος ή τουτομαριού τους.

Δεν θα κλειστούν στα γραφεία τους οι κυβερνητικοί. Αυτό δήλωσε ο Γιωργάκης ο αντιεξουσιαστής.

Θα πηγαίνουν και στα σπίτια τους. Με συνοδεία διμοιρίας των ΜΑΤ.

Η αναδιάρθρωση θα οδηγούσε πιθανότατα σε κατάρρευση των ελληνικώντραπεζών, δηλώνει ο αρχιυπάλληλος της τρόικας που παριστάνει τονπρωθυπουργό. Και για να σωθούν οι τράπεζες πληρώνουμε ότι πληρώνουμε.Όπως θα έλεγε και ο Μητρόπουλος: «οι ελληνικές και οι ευρωπαϊκέςτράπεζες να σωθούνε και ο λαός ας πάει να γαμηθεί».

Και συνέχισε ότι μια τέτοια εξέλιξη θα είχε αντίτιμο που δεν θαμπορούσε να αντέξει η Ευρώπη. Αυτό ήταν ένα όπλο διαπραγματευτικό. Αλλάο δικός μας προτίμησε το νεροπίστολο.

Στενεύουν τα πράγματα για τον ωραίο Άκη. Δεν θα διστάσει το ΠΑΣΟΚ νατον στείλει στην σέντρα. Είναι ένα καμένο πολιτικό χαρτί, απόστρατοςήδη, και παράλληλα θα ισχυριστεί ότι δεν καλύπτει η κυβέρνηση τα δικάτης παιδιά (καλά δεν τον λες και παιδί!).

Ακόμα και κατάσχεση όλης της περιουσίας του να γίνει (που δεν θα γίνει) δεν θα παύει να είναι μια επικοινωνιακή επιλογή.

Νέα μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση για να κλείσει την τρύπα στα έσοδα τουπρώτου τριμήνου. Στην συνέχεια θα πάρει άλλα μέτρα για την τρύπα τουδεύτερου τριμήνου.

Μετά θα πάρει νέα μέτρα για το τρίτο τρίμηνο, θα κάνει μια στροφή γιανα πάρει νέα μέτρα για τα δις που θέλει να βρει για το 2012 και θα συνεχίσει με νέα μέτρα για το έλλειμμα του τέταρτου τριμήνου.

Μέσα σε όλα αυτά προσθέστε και τα νέα μέτρα θα παίρνει κάθε φορά που θαέρχεται η τρόικα για να μας εγκρίνει την επόμενη δόση και θα καταλάβετεπου πάει η δουλειά.

Η επίσημη ανεργία σε λίγο καιρό θα είναι στο 16,5% κινούμενη ανοδικά μεικανοποιητικούς ρυθμούς. Πολύ πιθανόν στο τέλος της χρονιάς η κυβέρνησηνα πιάσει τον στόχο που είχε περιγράψει ο Λοβέρδος. Το 20%!

Μόλις έλαβα μια επιταγή από τον ΣΥΡΙΖΑ για να σχολιάσω τον Πάγκαλο.Αλλά επειδή δεν θέλω να κάνω κακό στην πατρίδα μου θα αφήσω τον Πάγκαλονα μιλήσει μόνος του.

Πόσο περισσότερο μπορώ εγώ να τον εκθέσω από ότι καταφέρνει μόνος του;

Βλέπω την Αλέκα να πετάει γιαούρτι στον Πάγκ
Keywords
Τυχαία Θέματα