17ο Συνέδριο Ο.ΚΕ.Σ.Α.: Βήματα πίσω-Βήμα μπρος!

Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ
ΜΕ ΙΔΙΑΊΤΕΡΟ ΕΝΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΗΝ 30ΧΡΟΝΗ ΟΚΕΣΑ!

Η “ΟΜΑΔΑ ΚΡΙΣΗΣ”εκπροσωπήθηκε από“δυναμική”
μειοψηφία που “εμπόδισε” λύσεις διεξόδου.

“Απαίτησε”: Διάλυση ΟΚΕΣΑ -δημιουργία άλλης ομοσπονδίας.
Πρωτοστάτησε:“προστατευόμενος”, άσχετος με ΟΚΕΣΑ.
Μνήμες από το “τραγικό” 10ο Συνέδριο,του 2002!
Σημαντικές και οι αποκαλύψεις!
ΥΠΕΚΑ:Έως 2011 τα “25 εκ. δρχ.”της αναπαλαίωσης.
“ΠΡΆΣΙΝΟ ΤΑΜΕΊΟ”: Τρέξτε να...
προλάβετε!
Μεγαλώνουν οι ευθύνες όσων “ψεύδονταν”.

Δραματική
τροπή στην εικόνα της ΟΚΕΣΑ (ΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΏΝ ΣΥΛΛΌΓΩΝ ΑΤΤΙΚΉΣ) μετά και την 3η συνεδρίαση του 17ου Συνεδρίου της στην οποία έπρεπε να υλοποιηθεί η εντολή της 2ης συνεδρίασης. Δηλαδή: “Να κατατεθούν προτάσεις και αποφασιστούν λύσεις που θα οδηγήσουν στην έξοδο από την κρίση, την κατοχύρωση των 25 εκ. δρχ. για την αναπαλαίωση του Κτιρίου και να επιδιωχθεί μαζικότητα ώστε να εκλεγούν νέα όργανα”.
Συγκρίνοντας το 17ο Συνέδριο, έγινε στα πρότυπα του 15ου το οποίο ολοκληρώθηκε και αυτό σε τρεις συνεδριάσεις. Σ' αυτό το Blog έχουν γίνει σχετικές αναφορές. Τότε, στην τρίτη συνεδρίαση (ο προεδρεύων μάλιστα ήταν νομικός), πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις που δε συμπεριλαμβάνονταν στην αρχική εισήγηση κατά την έναρξη, σύμφωνα πάντα με το καταστατικό.

Το autenergos.blogspot.com, είτε από διαπιστώσεις είτε από πληροφορίες, θα παρουσιάσει ορισμένα από τα ιδιαίτερα γεγονότα που προηγήθηκαν της 3ης Συνεδρίασης του 17ου Συνεδρίου αλλά και συμβάντα κατά τις εργασίες στις 27 Νοέμβρη 2011 .

ΥΠΕΚΑ: ΔΕΝ ΕΊΧΑΝ ΧΑΘΕΊ ΤΑ

“25 ΕΚ. ΔΡΧ.” ΤΗΣ ΑΝΑΠΑΛΑΊΩΣΗΣ!

“ΚΑΤΑΘΈΣΤΕ ΆΜΕΣΑ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΌΤΗΣΗΣ”

Μεγάλο γεγονός και ιδιαίτερης σημασίας αυτής της 3ης Συνεδρίασης του 17ου Συνεδρίου (θα παρουσιαστεί αναλυτικά σε επόμενη ανάρτηση του autenergos ) θεωρήθηκε η ενημέρωση ότι το ΠΡΆΣΙΝΟ ΤΑΜΕΊΟ (διάδοχος του ΕΤΕΡΠΣ/ΥΠΕΧΩΔΕ), απαντώντας στον Υπουργό ΥΠΕΚΑ σχετικά με την πρόσφατη επιστολή Βουνιαταδιτών και στις σχετικές επερωτήσεις των βουλευτών Γκερέκου-Χαραλάμπους, γράφει ότι η πρώην ΥΠΕΚΑ, Μπιρμπίλη, ΜΟΛΙΣ το 2011 “ανακάλεσε” την είσπραξη των “25 εκ. δρχ.” για την αναπαλαίωση του τριώροφου με Κήπο Κτιρίου. Και αυτό, λόγω του ότι δεν αναζητήθηκαν μετά το 1999 και το 2010 δε βρισκόταν σε εξέλιξε κάποιο έργο. Υπενθυμίζεται ότι είχαν εγκριθεί 30 εκ. δρχ το 1997 και το Σεπτέμβριο 1998 δόθηκαν 5 εκ. δρχ. ως προκαταβολή τα οποία διαχειρίστηκε το Προεδρείο που αντικατέστησε τον παραιτηθέντα Ζωχιό Γιάννη.

Όπως ενημερώθηκαν οι σύνεδροι από τον Επίτιμο Πρόεδρο ΟΚΕΣΑ Ζωχιό Γ., πέρα από την πιθανολογούμενη αλλαγή της απόφασης Μπιρμπίλη από Παπακωνσταντίνου, το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ ζητάει ΑΜΕΣΑ αίτηση και πρόγραμμα από την ΟΚΕΣΑ για να “αποκαταστήσει” το πρόβλημα που προέκυψε από την απόφαση Μπιρμπίλη ενισχύοντας τη χρηματοδότηση αναπαλαίωσης.

Η παραπάνω απάντηση του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ, ειπώθηκε, διαψεύδει πανηγυρικά και για μια ακόμη φορά όσους, από το 2002, όχ
Keywords
Τυχαία Θέματα