310 Αυτοκτονία Τράπεζας & Τραπεζική Ηθική

Το ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, έχει αθρόες καταγγελίες για τεχνικούς εξαναγκασμούς από τράπεζες, σε δανεισμούς χωρίς οικονομικές προϋποθέσεις του δανειοδοτούμενου.
Η έκρυθμη προσπάθεια με τις παραλείψεις ελέγχου και.....
συνετισμού των τραπεζών, Ο μη συνετός και πιεστικός δανεισμός, με προοπτική ανάκαμψης του δανειοδοτούμενου, που γνωρίζουν όμως οι τράπεζες
πως δεν υπάρχει – ούτε θα υπάρξει, έχει επιφέρει τις αυτοκτονίες και την συνέχιση των αυτοκτονιών. Οι δημοσιογράφοι όμως και γενικά η δημοσιογραφία, ουδόλως ασχολείται με την ευθύνη των τραπεζών, επειδή χρηματοδοτούνται από τις τράπεζες για να μην ασχοληθούν, η επειδή αισθάνονται ασφαλείς κοντά σε έναν δυνατό, η επειδή δεν γνωρίζουν τα υποχρεωτικά νομικά και τραπεζικά πλαίσια.
Πότε θα ξεκινήσουν, τις αγωγές για ηθική αυτουργία κατά των τραπεζών, οι συγγενείς των ηθικών αυτών ανθρώπων που παρασυρμένοι από τις τράπεζες οδηγήθηκαν σε αυτοκτονία ;;;;;.
Το ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, προτείνει στους συγγενείς, μετά την θλίψη, η μαζί με την θλίψη, να πάρουν εκδίκηση με τον νόμο. Ο νόμος υπάρχει.
Η εκδίκηση παίρνεται κρύα, ναι, αλλά καλύτερα να ξεκινήσουν αμέσως ΤΩΡΑ - ΤΩΡΑ.
Επί τέλους σε ένα οικονομικό χώρο, στην Ελλάδα που μαστιγώνεται από ακυβερνησία, ανομία, διαφθορά και ανηθικότητα παντού, ένας ας αρχίσει, ένας συγγενής, ένας νέος δικηγόρος, ένας άφθαρτος λειτουργός της δικαιοσύνης, ας σηκώσει την σημαία της εκδίκησης για την ηθική δικαίωση των οδηγηθέντων σε αυτοκτονία από τις τράπεζες και τους τραπεζοϋπαλλήλους. Σε ένα αδίκημα κατά της ζωής και της περιουσίας υπάρχουν συναυτουργοί. Ο Δικηγόρος ξέρει, ο Δικαστής θα τους βρει.
Ξέρετε κάτι, όσο μεγάλο, ακριβό και δύσκολο φαίνεται, και επιφέρει τν παραίτηση, τόσο σοβαρό και απαραίτητο είναι. Αποτελεί την συνολικά επαναφορά στην τάξη και την λογική.
Ένας νέος Δικηγόρος λοιπόν και οι συγγενείς των θυμάτων.

INKAKRITISΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα