Aδαμάντινος: Δεν μου βγαίνουν τα νούμερα!... Kάτι δεν ταιριάζει...

Γράφει ο Αδαμάντινος

Ειναι δυνατόν μετά τόση φάπα και τόσο φτύσιμο από το λαό να ξαναβγούν αυτοί του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή; Oχι. Mόνο κατά λάθος θα ξαναβγούν βουλευτές.

Ερωτώ λοιπόν κανείς από αυτούς δεν θέλει να ξαναβγεί βουλευτής;

Μπορεί να μου πεί κάποιος ότι όλοι πλην του....
ΓΑΠ, είναι επι το πλείστον γόνοι πολιτικών οικογενειών ή άνθρωποι που στην επαγγελαμτική τους ζωή δεν παράγουν τίποτα και θέλουν μόνο τη βουλευτική σύνταξη και τίποτα
άλλο. Μα θα έχουν σύνταξη; Δεν το νομίζω.

Ο Σαμαράς ούτε τα βαρίδια έδιωξε απο τη ΝΔ ούτε αντιπολίτευση σοβαρή έχει κάνει. Είτε δεν ξέρει είτε δεν θέλει είτε δεν μπορεί. Η επιλογή του έτερου δελφίνου του κάπταιν Σόρος στη θέση του αρχηγού της ΝΔ δεν πρέπει να προέκυψε τυχαία.

Εν τω μεταξύ στη Βουλή φαίνεται ότι βασιλεύει η ομερτά!..

Σε μιά περίοδο που ο αντίλογος θα ήταν ένα σημάδι ότι δουλεύει η δημοκρατία, αυτός δεν υπάρχει! Ετσι, προκύπτει ότι υπάρχει έλλειμα δημοκρατίας και δεν προκαλεί εντύπωση ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι σαν μην υπάρχει. Δεν πιστεύω ότι θα τον ξαναδούμε σε εθνική επέτειο, είτε επειδή ο ΓΑΠ θα καταργήσει τις παρελάσεις είτε επειδή δεν θα πάει, φοβούμενος μην αρπάξει συνάχι...

Τα ΜΜΕ άρχισαν ξαφνικά να βλέπουν σαν λύση κοινής αποδοχής τον «ανοιχτομάτη» τραπεζίτη που επί κυβέρνησης Σημίτη και της Φούσκας του Χρηματιστηρίου ήταν Διοικητής της ΤτΕ. Οι οικονομολόγοι δεν ξέρουν και δεν μπορουν να παράγουν τίποτα. Τόσο καιρό οικονομολόγοι δεν έκαναν κουμάντο στα της οικονομίας; To αποτέλεσμα είναι χρεοκοπία. Πάλι η χώρα πρεπει να ξαναδοκιμάσει τα ίδια; Δοκιμές στου κασίδη το κεφάλι θα γίνονται; Βιογραφικά υπάρχουν και καλύτερα.

Για να μη τα πολυλογώ δεν περιμένω τίποτα απο τους παραπάνω. Δεν έχουν ελπίδα. Ο κύκλος τους έχει κλείσει και για μερικούς και μερικές πριν κάν ανοίξει. Εκτός αυτού η καρέκλα του Πρωθουπουργού είναι πλέον ηλεκτρική αφου ερχεται πλήρης χρεοκοπία, εκπαραθύρωση της Ελλάδας απο την ΕΕ, διάλυση του ευρώ και επιστροφή στη δραχμή.

Σχετικά με όσα έχει πεί η Ψαρούδα στον Πρόεδρο μόνο Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ δεν έχει γίνει ορατή, αν και ήδη η μισή ΑΟΖ της Ελλάδας δεν έχει προκηρυχτεί αφήνοντας δυνατή τη συνεκμετάλλευση του μισού Αιγαίου και της ΑΟΖ νότια του Καστελλόριζου, ένα μέρος της οποίας σε κάποια φάση θα δοθεί στη Κύπρο για να εκμεταλλευτεί απο εκεί η Τουρκία με νόμιμο τρόπο το Ελληνικό φυσικό αέριο μεσω των δικαιωμάτων της Τουρκοκυπριακής μειονότητας.

Η επιμονή του Παπανδρέου να μη παραιτείται για μένα σημαίνει ένα μόνο πράγμα. Οτι οι αλλαγές που προκειται να γίνουν στη χώρα θα ολοκληρωθουν επι της θητείας του και ότι όλοι ειναι στό κόλπο.

Προβλεπω λοιπον πως απο τη στιγμή που ο Ελληνας δεν βλέπει να ακουγεται η συλλογική άποψη που «δεν θέλει τον ΓΑΠ στην Εξουσία» και πρίν οι δημοσκοπήσεις δώσουν την πλειοψηφία στη ΝΔ για να σχηματιστεί αυτοδύναμη κυβέρνηση, με έντονη την αμφισβήτηση της νομιμότητας της καταμέτρησης των ψήφων κ
Keywords
Τυχαία Θέματα