Aναστολή λειτουργειών της ΕΠΟ σημαίνει μέχρι και αποκλεισμό από Ευρώπη!

Την ώρα που ο Σοφοκλής Πιλάβιος και οι άνθρωποι της ΕΠΟ συζητούν μέχρι και την αναστολή οποιασδήποτε λειτουργείας της ΕΠΟ, to balla.gr επικοινώνησε με άνθρωπο της Ομοσπνδίας και σας ενημερώνει για τις συνέπειες που μπορεί να έχει μία τέτοια απόφαση τόσο σε συλλογικό όσο και σε επίεδο εθνικών ομάδων!Η αναστολή, λοιπόν, κάθε λειτουργείας της ΕΠΟ μπορεί να έχει βαρύτατες συνέπειες
για το...
σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Όπως μάθαμε στο balla.gr οποιαδήποτε επίσημη ενέργεια θα γίνει από την ερχόμεη Δευτέρα, ελέω Εθνικής ομάδας και Euro 2012. Σε περίπτωση που γίνει κάτι από σήμερα 3/6 η "γαλανόλευκη" δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στην Μάλτα αύριο. Αυτός είναι και ο λόγος που όλα θα γίνουν από Δευτέρα.

Πάντως, αν η πρόθεση του Σοφοκλή Πιλάβιου γίνει πράξη τότε τόσο οι ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου θα είναι με το ένα πόδι εκτός Ευρώπης, αφού η υπόθεση θα περάσει στην κρίση της UEFA, ενώ και η εθνική μας ομαδα μπορεί να δεχτεί αποκλεισμό από κάθε διοργάνωση της FIFA ή της UEFA.

Παράλληλα, μία τέτοια απόφαση θα αφησει στον αέρα και όσα πρωταθλήματα διεξηάγονται ακόμη. Δηλαδή τα πλέι φο της Football League και της Football League 2 δεν πρόκεται να επικυρωθούν και η κατάσταση θα γίνει ακόμα δυσκολότερη στο ήδη ταλαιπωρημένο και προβληματικό ελληνικό ποδόσφαιρο.

http://www.balla.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα