BINTEO: ΟΛΑ τα μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου - Ποιοι συνελήφθησαν

Ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα των "στημένων" αγώνων σημειώνονται απο το απόγευμα της Τετάρτης. Οι αστυνομικές αρχές -κατόπιν εισαγγελικής εντολής- προχώρησαν σε προσαγωγές και κατόπιν σε 9 συλλήψεις παραγόντων και ανθρώπων του ποδοσφαίρου για τα "στημένα" παιχνίδια.

Οι αστυνομικές αρχές -κατόπιν εισαγγελικής εντολής- προχώρησαν σε προσαγωγές και κατόπιν σε 9 συλλήψεις παραγόντων και...
ανθρώπων του ποδοσφαίρου για τα
"στημένα" παιχνίδια!

Συλληφθέντες είναι οι Αχιλλέας Μπέος (μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου), Σταύρος Ψωμιάδης (μεγαλομέτοχος της Καβάλας), Γιώργος Τσακογιάννης (πρόεδρος της Ηλιούπολης), Δημήτρης Ζαβαντίας (πρώην ποδοσφαιριστής), Αθανάσιος Ντότσης (μάνατζερ), Νίκος Χάλκος (παράγοντας της Ηλιούπολης), Νίκος Παντέλης (προπονητής Εθνικού Αστέρα), Νίκος Καρακούλιας (bookmaker), Ανδρέας Δημόπουλος (bookmaker).



Γι αυτούς όλους, η "προσαγωγή" μετατράπηκε σε "σύλληψη", με πρώτον απ` όλους τον Αχιλλέα Μπέο, όπως γνωστοποίησε ο δικηγόρος του Νίκος Κακκαβάς. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου κατηγορείται για στοιχηματική απάτη, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Η ίδια κατηγορία είναι και για τους Σταύρο Ψωμιάδη και Γιώργο Τσακογιάννη. Η "σύσταση εγκληματικής οργάνωσης" έχει να κάνει με τις απειλές κατά της ζωής του που κατήγγειλε πως δέχτηκε ο Γιώργος Δαλούκας από τους τρεις συγκεκριμένους παράγοντες.

11 ακόμη προσαχθέντες, μέσα ο γιος του μεγαλοπαράγοντα
Επίσης, υπάρχουν ακόμη 11 προσαχθέντες, κάποιοι εκ των οποίων ενδεχομένως να μετατραπούν σε κατηγορούμενοι. Μεταξύ αυτών βρίσκεται ένας ακόμη μεγαλομέτοχος ομάδας της Football League, ο γιος μεγαλοπαράγοντα που είχε ποντάρει στο ματς Ξάνθη - Παναθηναϊκός, ένας μάνατζερ με τα αρχικά Α.Τ. και αρκετοί ακόμη άνθρωποι του ποδοσφαίρου. Ανάμεσά τους και έξι bookmaker, οι οποίοι θεωρείται βέβαιο πως τελικά θα συλληφθούν επίσημα.

Η Αστυνομία δεν ανακοίνωσε τα ονόματα των συλληφθέντων και περιορίστηκε στο "κατόπιν εισαγγελικής έρευνας διενεργήθηκε ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία συνελήφθησαν, μέχρι στιγμής, εννέα (9) ημεδαποί για συμμετοχή σε στημένους αγώνες ποδοσφαίρου".

Εξ αυτών που προαναφέραμε, δύο άτομα προσήχθησαν στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για έναν παράγοντα της Football League και τον μάνατζερ ποδοσφαιριστών με τα αρχικά Α.Τ. H επιχείρηση θα συνεχιστεί, καθώς η ροή πληροφοριών για την εν λόγω υπόθεση είναι συνεχής και οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες. Μάλιστα την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνει ανάλογη κίνηση και με ποδοσφαιριστές που εμπλέκονται στην υπόθεση με τα "στημένα".

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σ` όλη την Ελλάδα, χρησιμοποιώντας μάλιστα τα πλέον σύγχρονα μέσα που διαθέτει, μεταξύ των οποίων τον "σούπερ κοριό" που σαρώνει όλα τα τηλέφωνα και μπορεί να αποκαλύψει συνομιλίες και τηλεφωνικές επαφές!

Επίσης, υπάρχει στενή συνεργασία με την ΕΥΠ, προκειμένου να επιβεβαιωθούν τ
Keywords
Τυχαία Θέματα