Gay στο ΑΤ Εξαρχειων !

Και ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ και ΜΟΥΣΙΑΣ ο κυριος στο κεντρο αλλα GAY.
Φανταστητε τον με στολη αστυνομου μαζι με τους φιλουςτου στο ΑΤ Εξαρχειων
Μια φορα κι εναν καιρο ο λαος ελεγε οτι το μουστακι και το μουσι ειναι ο φερετζες του Πο@@τη.Αλλαξαν ομως οι εποχες, αλλαξε κι ο φερετζες.

Ο σημερινος φερετζες ειναι η στολη του Αστυνομου. Οσο πιο πο@@της φοραει τη στολη τοσο ποιο μεγαλο αξιωμα κατεχει.

Αυτο που αλλαξε δια μεσω των εποχων ειναι προφανως τα ηθη και η νοοτροπια.

Ετσι λοιπον μια φορα κι εναν καιρο αυτοι που φορουσαν στολη, μπορει να ηταν κακοι στραβοι κι αναποδοι αλλα ειχαν λογο και μαγκια που στην Ελλαδα ονομαζοταν με......
μια λεξη ΜΠΕΣΣΑ.

Ο Λογος τους ηταν συμβολαιο. Σημερα ομως εχουν μαζευτει ολα τα χαϊβανια τα οποια ως γνωστον εκπαιδευονται στην μπαμπεσια και πιο λαϊκα στην πο@@τια.

Ετσι λοιπον οταν φορανε τις στολες και πανε στη δουλεια προσπαθουν να δειξουν ποσο πο@@τιδες ειναι περιμενοντας χειροκροτημα.

Προσπαθουν να εκμεταλλευθουν την αγνοια του κοσμου που πηγαινει στα κατα τοπους αστυνομικα τμηματα για να πουλησουν πνευμα κοροϊδευοντας τον κοσμο δινοντας παραπλανητικες πληροφοριες και κατευθυνσεις λες κι ειναι τιποτα χαιρεκακα κοριτσακια παριστανοντας ο καθενας τον επιθεωρητη Κλουζω.

Οταν ομως βγαζουν τη στολη το παιζουν τουριστες και ψαρευονται με ανθρωπους αναλογων ηθων υποσχομενοι ασφαλεια και προστασια στο απορρητο και την ιδιαιτεροτητα της σχεσης.

Στην εποχη που ζουμε με τη σαπιλα και τη διαφθορα να βασιλευει οι Αστυνομικοι ειναι οι μεγαλυτεροι πο@@τιδες.

Και μιας ο λογος για το ΑΤ Εξαρχειων θελω να ρωτησω τι ειναι αυτο που φοβαται ο διοικητης και κλεινει τους δρομους μπροστα απ το τμημα ???

Το να υπαρχουν ενστολοι αρματωμενοι φρουροι στις γωνιες και να κλεινουν σε μονιμη βαση τους δρομους γυρω απο αυτο υποβαθμιζοντας την περιοχη με την παρουσια τους και τα καμωματα τους ειναι γελοιο.

Αν φοβαστε τοσο πολυ τους αντιεξουσιαστες μπειτε μεσα στο κτηριο και κλειδωστε τις πορτες η βαλτε τον κυριο με τη μουστακα και το μουσι της φωτογραφιας διοικητη μαζι με τους φιλους του να στελεχωσουν το ΑΤ Εξαρχειων μιας και θα ειναι σαφως ποιο ειλικρινης απο εσας και πιο ευχαριστη οι παρουσια του στην περιοχη απο τη δικη σας.

Αλλωστε η στολη θα τους πηγαινει γαντι μιας και ειναι γυμνασμενα παιδια.

Ειναι αληθεια οτι γνωστος σχεδιαστης μοδας αναλαβε να διακοσμηση τις καινουριες στολες της Αστυνομιας με φτερα και πουπουλα ???

Αναγνώστης
Keywords
Τυχαία Θέματα