Mείζων αντιπολίτευση στο Δήμο Φλώρινας

Απείχε από τον εορτασμό της Εθνικής Παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου 1821 ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μελίτης Παναγιώτης Αναστασιάδης γνωστός ανθέλληνας και μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου του Ουράνιου Τόξου/Vinozhito, αλλά και σημαντικός οικονομικός υποστηρικτής του κόμματος και ιδρυτή εφημερίδας και......
site με φιλοσκοπιανό περιεχόμενο.

Ο οποίος εκλέχτηκε με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ
στον Δήμο Φλώρινας, με επικεφαλής την κ. Όλγα Μούσιου-Μυλωνά (υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ και στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές).

Ο Αναστασιάδης όχι μόνο δεν παρέστη στους εορτασμούς αλλά και δεν οργάνωσε τα τυπικά όπως περιβλεπόντουσαν από το πρόεδρο κάθε κοινότητας με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος να γίνει φιάσκο η εκδήλωση. Οι εξελίξεις αυτές ανάγκασαν τον αντιδήμαρχο του Δήμου να τρέχει την τελευταία στιγμή να κανονίσει μικροφωνική, σημαιοστολισμούς κλπ μαζί με το μέλος του τοπικού συμβούλιου του ίδιου συνδυασμού, ο οποίος και εκπροσώπησε την κοινότητα στην κατάθεση στεφανιού στο μνημείο των ηρώων, αξίζει να σημειωθεί ότι απείχε επίσης το τρίτο μέλος και νεώτερος του τοπικού συμβουλίου που εκλέχτηκε με το συνδυασμό του κύριου Ασπρίδη (μείζων αντιπολίτευση στο Δήμο Φλώρινας)

Τα σχόλια δικά σας Ksipniste re floriniotes

ΠΕΛΑΓΩΝΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα