O εξαφανισμενος

Αυτος υποτιθεται γυρισε γιατι υπαρχουν εκτακτες συνθηκες,γυρισε γιατι και εκει που πηγαινε δεν ειχε και τιποτα σπουδαιο να κανει,οπως και καθε φορα που πηγαινε καπου,μοναδικη εξαιρεση οταν πηγαινε στις διακοπες του,εκει ειχε κατι να κανει,δεν τον απασχολουσε που κυβερνουσε μια διεφθαρμενη χωρα,ουτε οτι βουλιαζε ο Τιτανικος,και
κυριως δεν θυμοταν οτι μαζι με τον....
Τιτανικο πνιγηκε και ο καπετανιος του.

Αυτος τουλαχιστον ειχε αξιοπρεπεια και ευθιξια.

Που βρισκεται λοιπον ο σωτηρας της χωρας?
Σε ποιο μαραζι και σε ποιον σπαραγμο αναλωνεται?
Δεν ειναι ικανοποιημενος μετα απο τοσες νικες και επιτευγματα,μετα απο τοση υποστηριξη που ειχε απο τον Ελληνικο λαο οπως ο ιδιος ελεγε παντου?

Που ειναι ο οραματιστης της 79ης θεσης και εχει αφησει μονο του το παραπαιδι του να μας κυβερναει?

Που χαθηκε ο λατρευτος μας ηγετης,ανησυχουμε....οχι γιατι χαθηκε αλλα γιατι ισως επιστρεψει ακαθεκτος και συνεχισει να μας μιλαει για τις μεγαλες νικες του,λετε να χαθηκε μεσα στην παρανοια του?να μυριζει φυλλα δαφνης για να προφητεψει το μελλον που δεν ειναι καθολου ευοιωνο για αυτον οσο και για εμας?

Γιατι δεν εμφανιζεται να μας δειξει ποσο ποναει που ποναμε,δεν θα τον αποπαρουμε,οτι κακο ηταν να κανει το εκανε,ποιες σκεψεις τον απασχολουν,αν μπορει να σκεφτει....τι επιδιωκει για το μελλον?

Οπου και να ειναι,οποτε και αν εμφανιστει εμεις θα του το φυλαμε,δεν θα ξεχασουμε τι εκανε,το ιδιο και η ιστορια της χωρας,το ονομα του θα φανταζει εκει ψηλα...πρωτο, πρωτο.

Πανω απο τα ονοματα του Εφιαλτη και του Πηλιου Γουση

http://harrytsopanos.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα