O Μαρκόπουλος δίνει… γραμμή στον Σαμαρά και στους πολιτικούς αρχηγούς

Είτε έχει μπερδέψει το ρόλο του και το (πολιτικό) ανάστημα του, είτε κάτι άλλο συμβαίνει στα άδυτα της Συγγρού με τον πολιτικό Κώστα Μαρκόπουλο, ο οποίος κάθε τόσο όχι απλά διαφοροποιείται από την επίσημη γραμμή, αλλά εσχάτως δίνει γραμμή ακόμη και στον πρόεδρο του κόμματος.

Για του λόγου το αληθές ο....
κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις είπε, μεταξύ άλλων στην περισπούδαστη ανάλυσή του, πως πρέπει οι πολιτικοί αρχηγοί να συναντηθούν υπό τον πρόεδρο της δημοκρατίας και να πουν το «ελάχιστο όχι», όπως σημείωσε, στην τρόικα.

«Όχι
να συναντηθούμε για να ενώσουμε δυνάμεις να πούμε ΝΑΙ, να συναντηθούμε για να ενώσουμε δυνάμεις να πούμε το ελάχιστο ΟΧΙ» ήταν ακριβώς τα λόγια του.

Δύο παρατηρήσεις: η πρώτη έχει να κάνει με την… πρωτοβουλία του να… δείξει στον πρόεδρό του και στους άλλους αρχηγούς ποια γραμμή πρέπει να τηρήσουν απέναντι στην τρόικα.

Και η δεύτερη αφορά την…μεγαλοψυχία του για το «ελάχιστο όχι».

Σωστός! Μην πούμε και…μεγάλο Όχι στη συμμορία των τροικανών και τους θίξουμε κιόλας.

Τέλος, υπενθυμίζουμε πως ο κ. Μαρκόπουλος, απόντος του Σαμαρά από τη βουλή, την έκανε, μαζί με 20 ακόμη γαλάζιους βουλευτές, με ελαφρά πηδηματάκια – όπως εύστοχα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης – από την ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο

http://www.kentrinews.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα