Sexual Revolution part 1

Δεν έχω παράπονο αγαπημένε μου αναγνώστη, η εκπαιδευτική τηλεόραση ζει και βασιλεύει το πρωί και να ναι καλά οι Σκορδολιαγκαίοι που σκέφτονται δυνατά και ρωτάνε πράγματα ταμπού τους καλλιτέχνες που φιλοξενούν.

Την τιμητική του είχε ο αοιδός Ησαΐας Ματιάμπα , που οι κακές γλώσσες τον θέλουν να είναι ζευγάρι με..........
την Αθηνά Οικονομάκου.

Ας είμαστε όμως σοβαροί εκεί στο Πρωινό μου, που πάτε και τον ρωτάτε ερωτήσεις του τύπου αν είστε μαζί και περιμένετε απάντηση. Πιπέρι καυτερό στο στόμα θα σας βάλω. Ένας καλλιτέχνης βεληνεκούς Ματιάμπα θα μιλάει μόνο για την δουλειά του.

Και επειδή οι ερωτήσεις για την καλλιτεχνική του καριέρα εξαντλήθηκαν γρήγορα, γιατί πώς να το κάνουμε δεν έχει και την πορεία του Πάριου, τι τον ρωτάει ο αθεόφοβος Λιάγκας.

"Υπάρχει μια φήμη για τους έγχρωμους και τα προσόντα τους..." Έμεινα ενεός…. Νόμιζα ότι είχα παραισθήσεις από το overdose Βασιλόπιτας των τελευταίων ημερών. Ο Λιάγκας όχι μόνο έμεινε εκεί, αλλά συνέχισε με πικάντικα σχόλια του τύπου, «"Ίσα - ίσα, προς τιμή σου είναι! Πρόσεχε τις γωνίες! Εντάξει είσαι τώρα στο τραπέζι; Μακριά από εμάς και όπου θέλει ας είναι"!» Ρε George πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις….

SEXUAL REVOLUTION PART 2

Λίγες ώρες αργότερα στην Τατιάνα ο Κώστας Μαρτάκης αποκάλυπτε πότε είχε την πρώτη του ερωτική επαφή, σε ηλικία μάλιστα 15 ετών. Όχι δεν έμεινε εκεί αλλά έδωσε όλο το ρεπορτάζ. Είναι να μην θέλει να μιλήσει ο Κώστας.

Εκείνη ήταν δεκαεννιά και όπως συμφώνησαν οι γυναίκες της εκπομπής τον είδε σαν ξερολούκουμο. Ο Κώστας τα είπε όλα, για το πόσο του άρεσε, για το αν ήταν αγχωμένος, για την ανασφάλεια του μεγέθους και φυσικά είχε δει και ταινίες ερωτικού περιεχομένου για να ξέρει τι θα κάνει ανα πάσα στιγμή. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα δεν συμφωνείτε;

ΚΕΡΝΑ ΦΑΡΜΑΚΙ

Με τηλε-στέρηση αρκετών μηνών βγήκε στην Πρωινή Μελέτη η στιχουργός Εύη Δρούτσα και έβαλε το προσάναμμα για την πρώτη τηλεοπτική κόντρα της χρονιάς.

Γιατί δεν μπορεί λατρεμένε μου αναγνώστη να υπάρξει εβδομάδα δίχως τηλε-ίντριγκα, δεν το χω σε καλό. Που λέτε η κυρία Δρούτσα έβγαλε διάγνωση για το Πρωινό Αντ1 λέγοντας ότι δεν έχει δέσει η χημεία, καθώς οι παρουσιαστές προτάσσουν το εγώ και έτσι την κερδίζουν οι Σκορδολιαγκαίοι.

Όλα καλά μέχρι εδώ, δικαίωμα της, θα μου πείτε. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα όμως η Εύη, έστελνε στο τηλε-απόσπασμα την Σίσσυ Χρηστίδου εκτοξεύοντας φαρμακερή ατάκα. «Υπερεκτιμημένη η Χρηστίδου, αν δεν ήταν ο Φερεντίνος κανείς δεν θα άνοιγε την τηλεόραση» για να καταλήξει:

«Δεν έχω τίποτε με την κοπέλα. Δεν νομίζω ότι της πάει αυτό το πράγμα, πρέπει να κοιτάξει να μπει στο σύνολο που δεν είναι.» Σκέψου δηλαδή και να είχε θέμα τι θα είχε πει η γλυκύτατη Εύη.

ΡΙΑ INTERNATIONAL

Τιμημένε αναγνώστη μπορώ να καταλάβω την πεσιμιστική σου διάθεση για τα τεκταινόμενα στην χώρα μας. Δεν υπάρχει φως στο τούνελ, δεν υπάρχουν πνευματικοί άνθρωπο
Keywords
Τυχαία Θέματα