Tρία κορίτσια με σπουδές στο εξωτερικό έφτιαξαν δικτυακό οδηγό πόλης!

Τρία κορίτσια, που σπούδασαν στο εξωτερικό, η Ντορέτα Λινάκη, η Σταυρούλα Πανοπούλου και η Τζένη Χριστοδούλου, έφτιαξαν δικτυακό οδηγό πόλης, μέσα από τον οποίο οργανώνουν και προβάλλουν εκδηλώσεις και δράσεις. Πρόκειται για το www.debop.gr. Η Ντορέτα Λινάκη λέει σχετικά:
"Το deBόp είναι ένας σύγχρονος οδηγός πόλης, που απευθύνεται σε ένα ευρύ ηλικιακό φάσμα ανθρώπων, της.......
τάξης των 20 με 40 ετών. Tο συγκριτικό πλεονέκτημα του deBόp σχετικά με τους παραδοσιακούς οδηγούς πόλης συνίσταται στις παρακάτω παραμέτρους:
• Η ποσότητα της πληροφορίας που παρέχει στους συνδρομητές του
είναι πολύ στοχευμένη και συμπυκνωμένη.
• Το περιεχόμενο της πληροφορίας, έχει την υφή μιας collectiva απόψεων εφόσον μέρος της αποτελείται από events ιδιωτικής πρωτοβουλίας που δεν δημοσιοποιούνται εύκολα στους υπόλοιπους οδηγούς (premiumness).
• Το γεγονός ότι ο οδηγός φτάνει ως αλληλογραφία στο προσωπικό ταχυδρομείο των συνδρομητών μας, προσφέρει μία επιπλέον διευκόλυνση σε αυτούς, διατηρώντας στοιχεία της παραδοσιακά αποδεκτής έννοιας της εφημερίδας και λειτουργώντας υπενθυμιστικά.
• Ο σχεδιασμός του deBόp βασίστηκε σε υψηλά αισθητικά standards, προσφέροντας ένα διαφοροποιημένο και «ειδικό» προϊόν, με δυνατή ταυτότητα. Έχει καταφέρει να χτίσει μία προσωπική σχέση με τους συνδρομητές του οι οποίοι επικοινωνούν συχνά μαζί μας καταθέτοντας απόψεις και προτάσεις. Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες και επιθυμίες του κοινού μας, έχουμε ήδη προσθέσει τρεις επιπλέον στήλες στην πληροφορία που παρέχουμε:
1. “Μια στάση εδώ!”: μία πρόταση την εβδομάδα σχετικά με κάποιο αγαπημένο μέρος στην Αθήνα
2. “Ο περίπατος του μήνα”: χαρτογραφημένοι, «άγνωστοι» στο ευρύ κοινό περίπατοι εντός της πόλης
3. “Μικροί Ήρωες της πόλης”: παρουσίαση ενός Αθηναίου «γείτονα» ο οποίος μπορεί να μην είναι ακόμη γνωστός στο ευρύ κοινό αλλά έχει κάποιο ξεχωριστό χαρακτηριστικό/ασχολία που τον διαφοροποιεί και αξίζει να επικοινωνηθεί".

www.katoci.com
Keywords
Τυχαία Θέματα